2821
2789
عنوان

خیلللللی ناراحتم 😔😔😔😔😔😔

235 بازدید | 16 پست

دخترم ۸ ماهشه ، هیچکدوم از خانواده همسرم پیش دخترم و من نیومدن توی این ۸ ماه ، حتی زنگ هم نزدن ، کلا باهم ارتباط نداریم ، امروز تو بازار بودیم من تو مغازه بودم، شوهرمم دخترم بغلش بود بیرون مغازه بود صدای سلام علیکش اومد ، اومدم بیرون میگم کیه میگه عمم بود ، اصلا هم دخترمو بوس نکرد انگار وجود نداشت ، از دست شوهرم خیلی ناراحتم که پشت من که به درک پشت دخترمون درنیومد و سلام کرد بهش ، یعنی دختر من هیچ ارزشی نداره که بی محلش کنن طفلک از روزی که دنیا اومده هیچکی دیدنش نیومده

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟ چه مشکلی دارید باهم

بی دلیل ، فک کنم با اینکه بچم دختره مشکل داشتن پسر دوست بودن ، چون هیچ مشکلی نداشتیم 

مرگشون چیه؟

بچه ۸ ماهه انگار ماهه از آسمون افتاده آنقدر ک زیبا و خوردنیه 

چشونه فامیلاتون؟؟؟

شاید من خلم ک قربون همه نوزادا میرم و میچلونمشون ودلم میخواد قورتشون بدم

من پدر شوهرمو برادر شوهرم نیومد پدرشوهرم با شوهرم قهر بودن برادر شوهرمم که کلا چون وضع مالی ن از اون که بزرگتره بهتره کلا هیچ وقت خونمونم نمیاد ۶ ماهگی خودم بچه بغل با بزرگترا رفتم خونه پدرشوهرم تا شوهرمو آشتی بدیم الان دوسال گذشته ولی از دلم نمیره آدم اولین بچه پسرشو نبینه حتی تبریک نگه

وکیل مدافع حقوق زنان👊
عزیزه دلم از دست شوهرت چرا ناراحتی؟

نباید باهاش سلام علیک میکرد ، وقتی اونا با دختر من همچین میکنن اینم باید ازش دفاع کنه 

بی دلیل ، فک کنم با اینکه بچم دختره مشکل داشتن پسر دوست بودن ، چون هیچ مشکلی نداشتیم 

یار امام زمان باشه دخترت .ولش کن بچه بعدی پسر شد اومدن خودشیرینی بگو یادم نرفته با دخترم چطور رفتار کردید

مرگشون چیه؟ بچه ۸ ماهه انگار ماهه از آسمون افتاده آنقدر ک زیبا و خوردنیه  چشونه فامیلاتون؟؟؟ ...

بابام هر وقت دخترمو میبینه میگه چطور دلشون میاد با این بچه اینجوری میکنن ، هیچ مشکلی نداشتیم قبل بدنیا اومدن دخترم ، فک کنم فقط چون دختره باهاش مشکل دارن دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمی‌رسه 

من پدر شوهرمو برادر شوهرم نیومد پدرشوهرم با شوهرم قهر بودن برادر شوهرمم که کلا چون وضع مالی ن از اون ...

منم دخترم اولین نوه پسری بود ، هرچی میگم به درک فایده ندارد تقریبا هفته ای یه روز یادم میفته بدجور دلم میگیره گریه ام میگیره 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز