2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه عالی من مارک لیوا دارم متوسطه اما کسایی ک هم لونت هم لیوا دارن میگن لونت خیلی خیلی بهتره اما قیمتش دوبرابره لیوا هس

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

من به متخصص زنان گفتم یه طوووری گف نههههه نگیریا...منصرف شدم🤐

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿
برای من عالی بود.عالی  یکی از بهترین خریدای زندگیم

من دوسال پیش کادو واسه تولد خودم خریدم و تاپبک اوپرا باعث خرید من شد😊

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

همه اونایی که استفاده میکنن دیدم میگن خوبه

اما من

از یه نفر که خیلی قبولش دارم و علم این رو داره پرسیدم و گفت چون باعث میشه خون داخل بدن بمونه خوب نیست

ریتم طبیعی بدن رو بهم نباید زد و خون نباید یه جا بمونه حتی اگه زود به زود خالی بشه

فقط خواستم نظرمو بگم همین

من به متخصص زنان گفتم یه طوووری گف نههههه نگیریا...منصرف شدم🤐

من کاری ب عفونت و اینا ندارم ولی وقتی پد میذاشتم انگار داشتن شکنجم میکردن خارش سوزش التهاب خیلی سخت بود واسپ

از داروخانه خریدین؟ 

من از سایت مدیسه مارک لونت سفارش دادم. از بقیه گرونتره ولی خیلی پرس و جو کردم گفتن بهترین مارکه. مدیسه تخفیف زده بود ازش خریدم با قیمت مناسب.

الانم پریودم دارم استفاده میکنم. من واقعا پشیمونم چرا زودتر نخریدم. عالیه. راحت میرم میام. خلاصه که زودتر بخر

من کاری ب عفونت و اینا ندارم ولی وقتی پد میذاشتم انگار داشتن شکنجم میکردن خارش سوزش التهاب خیلی سخت ...

منم خیلی حس بدی میگیرم از پد.نمیدونم چرا موضع گرفت دکتره

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿