2777
2789
عنوان

ماه اول بارداری تجربه دارا بیان

6272 بازدید | 29 پست

بچه ها خیلی حالم بده ۵هفتمه و همش بی حالم شبا خوابم نمیادوروزا میخابم شماهم اینجوری بودین؟خیلی تنبل شدم همشم حالت تهوع دارم کی مثله من بوده دکترم رفتم بهم قرص ویتامین داده

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا پنج هفته ام اما اصلا تهوع ندارم اصلا احساس بارداری نمیکنم مثل قبلم

خوش به حالت من خیلی احساس سنگینی میکنم بیش ازحدتنبل شدم

او مرا دیوانه وار دوست دارد یک بار در درونم جنگل های سبزمی کارد و یک بار آنها را میسوزاند

اره بابا من هنوزم همینم، کل روز دراز میکشم اصلا حال ندارم از جام پاشم دوتا ظرف جا به جا کنم، تهوع هم دارم، خیلی گرسنم میشه اشتهام ندارم، بوی غذا هم اذیتم میکنه، فقط چشم امیدم به همون مولتیه میگن سه ماه اول تموم شه خوب میشه امیدوارم بشه بتونم یکم چیز مقوی بخورم! همش مجبورم دمیترون بخورم بالا نیارم 🥴

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
منم تقریبا پنج هفته ام اما اصلا تهوع ندارم اصلا احساس بارداری نمیکنم مثل قبلم

بعضیا از ۶-۷ هفته به بعد شروع میشه، ولی کلا خداتو‌ شکر کن ایشالله نیاد سراغت تا میتونی چیزای مقوی بخور، تهوعت شروع بشه آبم نمیتونی بخوری

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
اره بابا من هنوزم همینم، کل روز دراز میکشم اصلا حال ندارم از جام پاشم دوتا ظرف جا به جا کنم، تهوع هم ...

عزیزم چن ماهته

اره بابا من هنوزم همینم، کل روز دراز میکشم اصلا حال ندارم از جام پاشم دوتا ظرف جا به جا کنم، تهوع هم ...

منم اصلا حال ندارم همش دراز میکشم الان عکس قرصامو میفرستم 

۱۰ هفته، دوماه رو رد کردم

صدای قلبشو گوش دادی؟من قرار دوهفته دیگه برم سونوگرافی دکترگف دوهفته دیگه قلبش تشکیل میشه