وقتی باردار بودم سونو آخر بهم گفت دخترت یه مقدار قدش کوتاهه. بعد که به دنیا تومد ۵۰ بود. اما ریز به نظر میرسید. ماه اول ۵۳ شد دوم ۵۶ ماه چهار شد ۶۰ و الان که چهارماه و بیست روزشه ۶۱ سانته. خیلی ریز بنظر میاد. کسی هست این شرایط داشته باشه و بعد قدش بلندتر بشه؟ یا راهی هست برای افزایش قد؟ اینم بگم که من ۱۶۴ قدمه و شوهرم ۱۷۱. مادرشوهرم و پدر مادرشوهرم خیلی کوتاه هستن. یعنی به اونا رفته؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماه اول ودوم شیرخشک هم میخورد روزی دوبار. ماه ۳ و ۴ رها کرد و فقط شیر خودم. الان باز گاهی شیرخشک رو میخوره ببلاک میدم. در حد دو درجه یعنی ۶۰ تا میخوره
هرکی میبینه میگه وای چقدر ریزه. من ناراحت میشم. میگم نکنه مشکلی باشه. رفلاکس هم داشت تا ماه ۴. یه سوراخ خیلی ریز هم قلبش داشت نیم میلی که دکتر گفت تا ۳ ماهگی بسته میشه. میگم شاید همه این عوامل باعث شذ بچم ریز بمونه