اول بگم من وسواس شدید دارم به حدی که دارم دیوونه میشم وقت روانپزشک گرفتم فک میکنم همه جا سوزن آلوده گذاشتن از وقتی اینطوری شدم که یه نفر که تو دادگستری سمت مهمی داشت گفت تو تظاهرات چند نفر و گرفتن سوزن آلوده به مردم میزدن به حدی فوبیا گرفتم هیچ کار نمیتونم بکنم حالت دیشب سوار اسنپ شدم راننده همش در مورد این اتفاق ها حرف میزد حرف های مشکوک میزد آهنگ های خیلی بد تو ماشین در مورد همین اتفاق ها گذاشته بود بعد من احساس کردم چیزی بهم فرو میره نگاه کردم دیدم اینه از بس فوبیا و ترس دارم الان تشخیص نمیدم این سوزنه یا نه شما چی میبینید این و حالم بده خیلی ترسیدم 😭
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه بابا نترس هر از گاهی این شایعات پخش میشه ،بیست سال پیشم همینا رو میگفتن،یا میگفتن تو مغز رژ لب سوزن میزارن که مردم ایدز بگیرن،همش شایعه است،عضلاتت رو شل کن
چقدر طرز نوشتنتون مثل اون خانمه هست که میگم قرص تو جیبم بوده اگه یکی خورده باشه من قاتلم یا همش حرف از سم میزنه فکر کردم همونی تاپیکات را نگاه کردم دیدم نه اما دزست سبک اونه
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
من یه شب خواب مار دیدم فوبیای مار دارم تا یه مدت صدای فیس و فیس میشنیدم از بس بهش فکر میکردم 😅😅😅چشات ضعیفه مگه خب یه نگاه به اونجا که میخوای بشینی بکن