2777
2789
عنوان

بچه ها اینی که رو صندلیه شما چی می‌بینید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 30 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خاصی نمیبینم. شاید توی عکس نیفتاده ولی لخت بودی؟ آخه شمشیر که نیست از چند لایه لباس عبور کنه بره توی تن مردم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

این چرت و پرتها دروغه هر کی بیرونه جزئی از مردم بیگناه و مظلومه این فکرای مزخرف رو بریز دور

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

چقدر طرز نوشتنتون مثل اون خانمه هست که میگم قرص تو جیبم بوده اگه یکی خورده باشه من قاتلم یا همش حرف از سم میزنه فکر کردم همونی تاپیکات را نگاه کردم دیدم نه اما دزست سبک اونه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من یه شب خواب مار دیدم فوبیای مار دارم تا یه مدت صدای فیس و فیس می‌شنیدم  از بس بهش فکر میکردم 😅😅😅چشات ضعیفه مگه خب یه نگاه به اونجا که میخوای بشینی بکن  

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

تا کی میخاین اجازه بدین از افکار و آگاهیتون سواستفاده بشه شما خانمی مادر یه خانواده ای نباید اینقد نا آگاه باشی

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...

چرا نمیری دکتر زودتر دارو بخوری؟

من هر سری با تاپیکای شما مواجه میشم همه بهت میگن ن چیزی نیست قبول‌ نمیکنی حرفای دکترم مطمئنا قبول نمیکنی فقط باید با دارو کنترل شه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)