2777
2789
عنوان

نوزاد مریض

946 بازدید | 23 پست

مامانا کیا نوزادش سرما خورده چکار میکنید برای بهتر شدنش؟دختر من یه هفتس مریض یه دکتر متخصص بردم بهش پدی کاف و قطره بینی داد...یه دکتر دیگه بردم گفت کدوم آدم عاقلی به نوزاد پدی کاف میده خودش آزیترومایسین داد که کلا داروخونه پیدا نمیشه ...بعدم میگن به نوزاد نباید آنتی بیوتیک داد الان موندم به کدوم دکتر گوش کنم دخترم دوماهشه گلاب بروتون اسهال شدید و شیر نمیخوره راه تنفسش با فین گیر باز میکنم ولی باز بسته میشه ...چکار کنم کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرفه هم داره؟ بچه خواهر منم سه ماه و نیمه هر دکتر یه چیز میداد دکتر آخری هم آموکسی سیلین ۲۵۰ و دستگاه نبولایزر و دمیار داد الان خداروشکر بهتره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

دخترم برای زردی بستری بود یه نوزاد تو بیمارستان بود که سرفه داشت بهش آنتی بیوتیک میزدن البته بستری بود،، شما برای بینی قطره رو استفاده کن مضر نیست، آنتی بیوتیک اسهال  میندازه 

اون دکتری که پدی کاف داده عقل نداشته فکرکنم. ببرش یه متخصص . اوایل بیماری اگه انتی بیوتیک بدی بدنش م ...

بخدا جفتشون فوق متخصص دیگه گیج شدم آنتی بیوتیک اصلا پیدا نمیشه ده تا داروخونه رفتیم

اره سرفه خلط دار 

همین دستگاخ نبولایزر باید بگیری ببر دکتر دیگه خواهر من ۴ تا دکتر برد تا آخریه اینو گفت

البته بعضیا هم گفتن بستری ولی واقعا بینارستان ها کثیفن

دکتر اخری گفت خوب نشد تا سه روز دیگه بستریش میکنم

اره به همه نوزاد میگن ولی من میگم ببر یه دکتر دیگه بگو بش تو بیمارستان آنتی بیوتیک میدن و تنفس میزارن