یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم کیف میده خودمون از خیلی چیزها خلاص کنیم و تو جایی باشیم که پلوپز ، سرخ کن، کتری برقی ، غذاساز باشه بزرگان هم دارند از جانب خودشون حرف میزنن برای قشر تحصیلکرده خوبه کی گفته فروش نمیره برای قشر تحصیلکرده خوبه زن امروزی مرغ خونه نیست 24وقت داشته باشه من خودم می خرم یه چیزی سریع السیر کارم راه بندازه خوش ندارم مثل قدیم ها سرویس قابلمه داشته باشم گفتم حاضرم پلوپز ، سرخ کن، غذاساز، کتری برقی داشته باشم دیگه قابلمه ، گاز ، کتری عادی نداشته باشن کمونیسم وار عصر مدرن شروع شده مهندسی مدرن ضمنا خودتون مسخره کنید بی فرهنگ های کودن نادون هیچی بارتون نیست آشپزی سنتی هم تموم چون بازهم زنان شاغل شدن پس اغذیه کنسروی جانشین میشند اینور cdنخر کودن نادون بذار ببرن کنسرو خورش آماده درست کنن مثل هانی امیدوارم همه بتونن کیفیت غذا ها رو بالا ببرن چون برای زنان تحصیلکرده اینا یک جور کمک واقعا شانس آوردیم زمان قدیم نیست که هیچی نبودی الا زن مرده تازه مرغ خونه بودی نه مثل الان که هم تحصیلکرده هستید و هم شاغل تازه همه چی آماده است این بهترین