2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری😐🤌

218 بازدید | 27 پست

دوستان در بارداری وزن ام اضاف میکنیم ؟

امکانش هس وزن کم کنیم؟

من وزنم کمه چون خیلیا گفتن اضاف میکنی منم دلم خوش کردم به این دوران من تازه وارد دو ماه شدم .

دوست دارم اضاف کنم آخه ۱۲ کیلو کم دارم 

چیکار کنم بیشتر بشه اگ کم بشه چی ؟

من تو این مدت ویارم خیلی بده همش گلاب به روتون استفراغ حالت تهوع درست غذا نمیخورم میترسم کم کنم به جا اضاف کردن وزن ☹️👐

‐من خودمم، شبیه کسی نیستم اگه می خوای مثل بقیه باشم،بقیه هستن!

من عمه م که بعد زایمانش فک کردم پف کرده ولی گوشت بود چسبیده بود به تنش ماشالله کلی اضاف کرده بود🤣

با افتخار بلوچم و عاشق کورد و ایران😍🥺🌈        ادامه امضام برخلاف قوانین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با وجود ویار یک کیلو کم کردم از ۵۳شدم ۵۲ دیروز دکترم نگرانم کرد گفت باید قرص های خارجی بخوری تا تقویت بشی بعد ی قرص نوشت برام ۲۰۰ هزار از دیروزه میخورم ضعف دارم 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
من عمه م که بعد زایمانش فک کردم پف کرده ولی گوشت بود چسبیده بود به تنش ماشالله کلی اضاف کرده بود🤣

واقعاااااا😣😣😣منم یکم اضافه کردم ولی نمیخوام بعد زایمان بمونه میخوام به وزن قبلیم برگردممممم

گوسفند یک عمر از گرگ ترسید ..ولی اخرش اونو چوپان سر برید و خورد 😊😉

تا وقتی که ویار داشته باشی وزن کم میکنی 

هر موقع ویارت تموم بشه شروع میکنی به وزن گرفتن. 

من تو کل بارداری 8 کیلو اضافه شدم. بعد از زایمان 8 کیلو کامل ریخت، تو شیردهی هم دوباره وزنم 7 کیلو کم شد

الان ۱۲ هفتم 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
تا وقتی که ویار داشته باشی وزن کم میکنی  هر موقع ویارت تموم بشه شروع میکنی به وزن گرفتن.  ...

چقدر تو منیییی 😅

۸ کیلو اضافه کردم یعنی بعد بارداری میره؟

گوسفند یک عمر از گرگ ترسید ..ولی اخرش اونو چوپان سر برید و خورد 😊😉
گلم منم ویار و تهوع و استفراغ دارم هیچی نمیتونم بخورم فقط وزن کم میکنم چند هفته ای تو؟؟

منم اینطور خیلی اذیتم ۵ هفته یک ماهم تکمیله تویِ دو ماهم 

من با وجود ویار یک کیلو کم کردم از ۵۳شدم ۵۲ دیروز دکترم نگرانم کرد گفت باید قرص های خارجی بخوری تا ت ...

اسمشو بهم میگی عزیزم؟

منم اینطور خیلی اذیتم ۵ هفته یک ماهم تکمیله تویِ دو ماهم 

منم ۱۲ هفته همچنان تهوع شدید و بالا آوردن دیگه جونی واسم نمونده بلند میشم چشمم سیاهی می‌ره می‌خوام بخورم زمین

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
چقدر تو منیییی 😅 ۸ کیلو اضافه کردم یعنی بعد بارداری میره؟

هفته چندی؟ 

آره بابا، من با اینکه بچم ریز بود حدودا 7_8 کیلو بلافاصله بعد از زایمان کم کردم 

اگه شیر خودتم به بچت بذی بازم جمع و جورتر میشی