2777
2789

سلام دوستان.

من ۱۸ سالمه امسال برای اولین بار قراره کنکور بدم رشتمم تجربیه دختر درسخون و باهوشی هم هستم هدفم قبولی پزشکی تهرانه.

بچه ها من مشاور کنکور دادم ی چندماهی هست عاشقش شدم به شدتم بهش علاقه داره به خاطر این موضوع تلاش‌ها مم کم شده  علتش هوس نیست عشقه    

چی کارکنم این ۶ ماه اصلا بهش فکر نکنم فقط تمرکزم روی درس باشه تا به هدفم پزشکی برسم بعد ذهنم و وقتم رو اختصاص بدم به عشقم 

حتی ی بارم بهش گفتم من علاقه شدیدی دارم بهت ولی گفت از ذهنت بیرون کن یا مشاورشو کنسل کنم ولی من به عادت کردم اینجوری بیشتر افت میکنم ولی من حس میکنم ازم خوشش میاد نمیدونم یا شاید درس خونم ی توجهی بهم داره  به هر حال.....

الان ی حرفی حدیثی بهم بگین تا به خودم بیام و این مسئله عشق و عاشقی رو بذارم کنار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان ازین دوران کنکور 

آدم به مگس نر اطرافش هم حس پیدا میکنه 😂😂

نه جدی الان بخاطر جو دورانیه که داری 

وایسا یکم بگدره همچی اوکی میشه 

بعدا خودت خندت میگیره ب این قضایا

همیشه این اتفاق میوفته 

برای همین کلا به کنکوری ها و هرکی تو سن و سال شماست پیشنهاد میکنم اصلا مشاور مرد نداشته باشید چون این عشق نیست .

ببین اگه واقعا واقعا هدفت مهمه باید مشاورتو عوض کنی و خانم انتخاب کنی جز این نمیتونی اصلا فراموشش کنی  

درست رو بخون دكتر بشو اونوقت كلي موقعيت پيدا ميكني از فكر اين مشاور هم مياي بيرون

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

به این فکر کن اصلا بخوای خوشحالش کنی هر چی بیشتر به برنامت عمل کنی هر چی بیشتر بخونی بیشتر ازت خوشش میاد😂

یچیز میگم ناراحت نشو ولی حس من اینه بهت توجه کرده جوگیر شدی🙁

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دم کنکور احساسات آدم بالا میزنه واسه همینه 

یادت میره بعدا به چشم یه بازی بهش نگاه کن که قراره تموم بشه 

در عوض عملکرد تو توی این شش ماه کل آینده تو رقم می‌زنه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

خب باید قبول شی تا در سطح اون باشی مطمئنا اونم دانشجو پزشکی خب ؟ پس بشین بخون تا بیاد بگیرت🤣شوخی کردم

ولی فک کن اگه اونم پزشکیه تو همون دانشگاه قبول شی اونجا از نزدیک همو ببینین بیشتر اشنا شین خلاصه..😑🤣

اینقدر حوصله ندارم که کاربر عزیز شما حرف بعدیتم درسته