2777
2789
عنوان

قهرم با خانواده شوهر

791 بازدید | 14 پست

بااینکه کلا هیچکاری برام نکردن و هیچ مناسبتی انجام ندادن برام 

هیچوقت پشت سرشون بد نگفتم حتی جلو شوهرم 

میرقتم و میومدم و کاملا بی حاشیه 

ولی مادرشوهرم هی پشت سر جلو شوهرم میگفت اینجور عروسی نمیخواسته و زنت فلان و فلانه و باعث ناراحتی و اختلاف شد بارها ...

به اندازه ای که تا پای طلاق رفتیم انقدر دلسرد شدیم ..‌. 

و بعد اشتی کردیم 

تو اون دوره خانوادش هیچ تماسی نداشتن و پیش قدم نشدن و تازه بلاکمم کردن ! بااینکه هیچکاری نداشتم من بهشون 

حالا چندوقته اشتی کردم شوهرم میگه با خانواده ها رفت و امد کنیم گفتم نه 

من حوصله خاله زنک بازی ندارم 

هروقت یاد گرفتی دهن بین نباشی بعد ؛من عجله ای ندارم 

ولی اصلا دلم نمیخواد برم خونشون ... 

میدونم که نمیتونم دیگه بهشون اعتماد کنم و حرفی بزنم و حتی دلم نمیخواد خونشون یه لیوان اب بزنم ... 

باید انقدر نرم تا دعوت بشم ؟ 

یا اگ شوهرم گفت بگم من بی دعوت جایی نمیام ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت هنوز سر عقل نیومده ک باعثش خانوادش هست .تو هم خودت بزن بیخیالی .نزار زندگیت خراب بشه رو این قضیه و باز اونا خوشحال بشن .هر وقت خواست بره همراش برو تا پرش نکنن 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
با شوهرت مستقیم سر خانوادش در نیافت، خودت با سیاست زنانه و با بی محلی و سرد بودن باهاشون میتونی در ع ...

براش مثال های زیادی زدم که به خانوادش محبت داشتم ولی اونا برعکس بودن ....

گفتم اصراری نکن 

اونم گفت هروقت خودت راحت بودی ولی هرچی زودتر 

شوهرت هنوز سر عقل نیومده ک باعثش خانوادش هست .تو هم خودت بزن بیخیالی .نزار زندگیت خراب بشه رو این قض ...

بی عقلی و دهن بینی خودشم کم نبود 

حالا واسه همین اصرار و فشاری نداره که برم‌

ولی گفته دوسداره تموم بشه این قهر 

خجالت هم میکشه بدون زنش تو جمع و مهمونی های مختلف باشه 

بی عقلی و دهن بینی خودشم کم نبود  حالا واسه همین اصرار و فشاری نداره که برم‌ ولی گفته دوسداره ...

خب همین خوبه اسرار نداره .اما تو جمعای شلوغ برو باهاش تنهاش نزار .وقتی تنها باشه احساس بدی داره اگه بدون تو خوب بود که نمیگفت بیا .اما خونه مادرشوهرت نرو برا مهمونی نهار چیزا

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
خب همین خوبه اسرار نداره .اما تو جمعای شلوغ برو باهاش تنهاش نزار .وقتی تنها باشه احساس بدی داره اگه ...

میخوام بهش فشار بیاد و خجالت بکشه تا حساب کار دستش بیاد و رفتارش و درست کنه 

نرو تا دعوت نکردن کوچیک میشی 

من یبار اینجور شد نه اسم قهر ولی نرفتم حتی دو سه بار با شوهرم حرف میزدن دعوت میکردن من نرفتم تا اینکه زنگ زدن خودم شخصا رفتم بعد از اونم در حد اندازه رابطه گذاشتم فقط مهمونی های رسمی رفتم مثل نوروز و یلدا و .... بقیه وقتا شوهرم تنها می‌رفت سر میزد همین 

تا متوجه شدن منی که اهل حاشیه نیستم و دخالتی برای کسی ندارم از خوبیمه نه اینکه بخوان با حرفاشون کبودم کنن چون بی زبونم . الان خیلی عوض شدن 😉

نرو تا دعوت نکردن کوچیک میشی  من یبار اینجور شد نه اسم قهر ولی نرفتم حتی دو سه بار با شوهرم حر ...

خب تو به شوهرت میگفتی که بدون دعوت نمیری ؟؟؟ 

چون اینا انقدر پررو تشریف دارن که حتما پیش خودشون میگن اگه خواست خودش میاد 

البته که ته دلشون میدونم دوسدارن رفت و امد باشه 

حداقل به چشم مردم

خب تو به شوهرت میگفتی که بدون دعوت نمیری ؟؟؟  چون اینا انقدر پررو تشریف دارن که حتما پیش خودشو ...

نهه اولا نگفتم چندین ماه گذشت گفت پدرم سه چهار بار دعوت کرده زنگ زده چرا نمیای گفتم به من که زنگی نزدن آدم باید ناز عروسش رو بکشه چون من غریبم توی شما به خودم زنگ میزد .دو روز بعد مادر شوهرم زنگ زد شخصا دعوتم کرد منم با یک کیلو شیرینی رفتم ولی زیادم قاطی نشدم مثل قبلنا  و زودتر از همیشه هم برگشتیم. 

من ده سالم طول می‌کشید برام مهم نبود چون اشتباه از من نبود و یکبار بی ادبی نکرده بودم خودشون خوب میدونستن مانع شوهرم نمی‌شدم و غر نمی‌زدم حتی اگه شبم میموند و نمی‌آمد خونه مثلا با خواهرش جمع میشدن برم میگشت خوشرو بودم و عین خیالم نبود اگرم اسمشون رو می‌آورد میگفتم خوشحالم بهت خوش گذشته همین و کشش نمیدادم . زن باید محکم باشه و سیاست داشته باشه .