2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس و ولش کن بگو یه چیزه لایت که چهرتو شاداب ترو جون تر کنه بزنه خودش میفهمه دیگه بعدم برا سایتم به لباست نگاه میکنه عکس چی چیه

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

اسموکی قشنگ میشه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
وای گند میزنم

من خودم آرایش کردم رفتم آرایشگاهم یدونه مژه وخط چشم زد برام خیلی دوست داشتم آرایش مو

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
خودت آرایش کن  هیچ ارایشگری کارش قشنگ نیست  من جدیدا دوتا عروسی رفتم تمام خانم‌هایی که ا ...

و اینکه همه شبیه هم میشن. ما اخیرا یه عروسی رفته بودیم این اتفاق افتاد. کلی پول دادیم و همه شبیه هم. با اینکه آرایشگاه ها کاملا متفاوت بود

و اینکه همه شبیه هم میشن. ما اخیرا یه عروسی رفته بودیم این اتفاق افتاد. کلی پول دادیم و همه شبیه هم. ...

انقدر آرایش سنگین میشه انقدر وزنه هست رو صورت

و اینکه همه شبیه هم میشن. ما اخیرا یه عروسی رفته بودیم این اتفاق افتاد. کلی پول دادیم و همه شبیه هم. ...

اصلا مدتهاست دیگه مژه مصنوعی و سایه از مد رفته خط چشم یا نمیکشن یا فقط گوشه چشم رو میکشن کرم پودر و هایلایتر دیگه استفاده نمیشه یعنی هر چیزی که چهره رو از حالت طبیعی دربیاره از مد رفته خوب دیگه برای یک کرم پودر و ریمل و رژ آدم میره ارایشگاه مگه