2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه

133 بازدید | 17 پست

امروز قراره با دوستم بچه هامون و ببریم خانه کودک 

حالا دوستم میگه شوهرم میبرتمون با اسنپ نریم 

شوهرمم میگه لازم نکرده باهام کلی دعوا کرد 

ب همه چی گیر میده 

من تاحالا هیچ دوستی نداشتم همیشه تنهام ده ساله پشته درای بسته دارم قیمه و قورمه میپزم خواهرم ندارم 

همین یکی ام حالا هفته ای دوبار باهم حرف میزنیم بپره دیگ کلا تنهای مطلقم دوباره اه 

اعصابم از شوهرم خورده دیگه دوسدارم فوشش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این نظر میگم حق داره ک خودتون میگی تا حالا دوستی نداشتم . پس این دوسته جدیده و شناخت کافی از خودش و شوهرش نداری . دوست نداره همسزش شما رو ببره چون جامعه رو میشناسه  و شناختی از اون آقا نداره . من بهش حق میدم . اگه دوست چندین سالت بود نه حق با شما بود 

حق دارن من خودمم وقتی شرایط جوری بشه با مرد غریبه ای که نمیشناسم از دوستام جایی بروسوننم استرس میگیرم میگم من چه میدونم این آدم کیه

البته غلطه که شماهم اینجوری در بند باشی ولی با خوبی و درستی حتی کمک مشاور باید درست بشه

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
از این نظر میگم حق داره ک خودتون میگی تا حالا دوستی نداشتم . پس این دوسته جدیده و شناخت کافی از خودش ...

حرفت کاملا درسته اما آدم باید وقتی دارن بهش راستشو میگن شعورش برسه خودشم بنظرم 

خواستم نگم اما ته قلبم یه چیزی بهم گفت بگو نمیدونم چرا 

کار خوبی کردی گفتی . من ماموریت اداری رفتم‌ به شوهرم نگفتم با همکار آقا رفتم تصادف کردیم تو جاده .زنگ‌زدن بهش بیا ک همسرت با آقای فلانی تو جاده بوده تصادف کردن . سکته کرد تا رسید و توضیح دادم ک ما ماموریت رفتیم یادم رفت بهت خبر بدم . البته خدا رو شکر همکارای دیکه هم خانوم بودن با ما ولی بنده خدا همون چند ساعت سکته رو زده بود ک جریان چیه . 

به دوستت بگو من با اسنپ میام شنا با همسرت برو

شوهرم ب من میگه کلا تو همین الان پاش و برو ک تا اونا اومدن برگردی  

یطوریه کلا 

مولا دیروز رفته بودم دکتر میگفت هی برو بگو من بچه کوچیکم تو خونه اس ک تا هوا تاریک نشده بزاره بری پیش دکتر برگردی 

اینطوری بی منطق حرف میزنه دوستدارم بزنم تو دهنش

کار خوبی کردی گفتی . من ماموریت اداری رفتم‌ به شوهرم نگفتم با همکار آقا رفتم تصادف کردیم تو جاده .زن ...

میگم منم همین فکرا اومد تو سرم گفتم من شانس ندارم نرم تصادفی چیزی بشه  لو برم