2821
2789
عنوان

دیگه کم اوردم بچه ها🥺😔

330 بازدید | 11 پست

یه دختر سه سال و نیمه دارم 

شبا ک میخوابه کل خونه ها رو تمیز میکنم و همه چی مرتبه صب ک پامیشه تا میرم اشپزخونه چایی و صبحونه اماده کنم میبینم کل خونه ها رو بهم ریخته تمام اسباب بازی هاشو یعنی همه رو میریزه تو اتاقش تو پذیرایی تو اشپزخونه همه جا کلا

باز تا موقعی ک صبحونه میخوره یه کم جمع و جور میکنم بعد صبحونش میرم اشپزخونه ک ناهار بزارم میام میبینم باز همه رو ریخته

خلاصه که سه بار تا ظهر و سه بارم عصر تا شب خونه رو مرتب میکنم

حتی هرروز خونه رو جارو میزنم با اینکه خونه ما خیلی بزرگه 

هرروز رو میزا و اینه دکوراتیو ک رد دستش هس همه رو برق میندازم ولی اخرشم اخر شب خونه ام انگار بمب ترکیده وقتی میخوابه باز باید بیدار بمونم جمع و جور کنم

واقعا خسته شدم از اینهمه کار اخر شبا زانو و ماهیچه های پام درد میکنه

بچه ها کم اوردم همسرم میگه کمکی بگیر ولی اخه کاری نیس ک بگم کمکی انجام بده چون خونه کلا که تمیزه فقط ریخت و پاش های لحظه ای اسباب بازی های دخترمه

یه اخلاقی هم دارم از بهم ریختگی متنفرم حتی وقتی مجرد بودم اگه اتاقم مرتب نبود نمتونستم درس بخونم اول مرتب میکردم بعد درس میخوندم

الانم اگه خونه بهم ریخته باشه نمتونم یه دقیقه یه جا بشینم مثلا استراحت کنم

شما چکار میکنید؟ بچه های شمام اینقدر اذیتتون میکنن؟

خدایااا… گاهی نگاهی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بهش یاد بده هر بازی که انجام میده جمعش کنه و بعد بره سراغ بازی بعدی. بچه ها از ۳ سالگی قانون پذیری رو یاد میگیرن. من دخترم تازه سه سالش تموم شده میخوام شروع کنم. در ضمن آنقدر سخت نگیر به خودت. یادش بده هر چی بازی کرد بذاره سر جاش. چیزی هم اگه موند آخر شب با همدیگه جمع کنید. عادتش بده کمکت کنه 

وای آره خواهر منم همسن دختر شماست 

منم ۱۵ سالمه ولی هر روز مجبورم خونه و جمع کنم هي آشغال میریزه روی اعصابه کنار تمیز کاری بخدا سرطان مغز و اعصاب گرفتم ی داداش دارم هي با خواهرم جیغ و داد میکنن روی اعصابن اصلا میخوام چند ماه بخوابم 

وای آره خواهر منم همسن دختر شماست  منم ۱۵ سالمه ولی هر روز مجبورم خونه و جمع کنم هي آشغال میری ...

😅منم از، دست بچه هام بخدا دلم میخواد ب خواب زمستونی برم کاش میشد ماهم مث خرسا ب، خواب زمستونی بریم 

😅منم از، دست بچه هام بخدا دلم میخواد ب خواب زمستونی برم کاش میشد ماهم مث خرسا ب، خواب زمستونی بریم& ...

آره زلزله میومد ما بلند نمیشدیم 😂😂💔 وای خدا بهتون صبر بده خاله جون😘 امید وارم هرچی زودتر اون خانوم کوچولو بزرگ بشه دیگ اذیت نکنه

وای آره خواهر منم همسن دختر شماست  منم ۱۵ سالمه ولی هر روز مجبورم خونه و جمع کنم هي آشغال میری ...

جون جدت برو تاپیک خودت سرکار گذاشتم دستمو.   بقیه اسکرین بزار

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..