2777
2789
عنوان

به دادم برسین گال گرفتم خوب نمیشم

91359 بازدید | 111 پست

دارم دیوونه میشم😭😭😭😭

بیماری گال مثل شپش هست

ولی شپش روی مو زندگی میکنه ولی گال روی پوست بدن و با چشم قابل دیدن نیست فقط خارش میاره و جوش میزنه😓

مامانم اینا دوسه ماهی بود خارش شدید داشتن

دکترا تشخیص نمیدادن تا یک ماه پیش که فهمیدن گاله❌

مامانم سریع به من گفت با اینکه جدا زندگی میکنیم ولی هرروز درارتباط بودیم واسه همین منم سریع کل خونه رو سمپاشی کردم و پتو و لباسا رو با اب داغ شستم و به خودمون صابون گوگرد زدم و بعد حموم پماد کامترین

اولش هفته ای یه بار پماد زدم بعدش که دیدم رو بدن دختر و پسرم دونه زده اومدم یه روز درمیون پماد زدم

بخدا اینقد بردمشون حموم که سرماخوردن

ارتباطمو با مامانم اینا قطع کردم

تو این مدت کلی اسپری درمین و پماد کامترین خریدم

انتظار داشتم دیگه خوب بشیم

تا دوسه روز پیش که سه قسمت از بدن خودم واسه اولین بار دونه زد

وای انگار اب یخ ریختن روم

این همه زحمت کشیدم انگار نه انگار

احساس میکنم بیماری لاعلاج گرفتم دلم میخواد بمیرم

لطفا اگه داروی خاصی طب سنتی هراطلاعی دارین کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باره میشنوم  خب اگر مثل شپش که باید روی بدن دیده بشه  شاید از بس اسپری زدی و شستی ...

کاش اینجوری بود😭😭

نه خود جوش گال هست رو بدنم

ازش بدم میاد 

من خیلی وسواسیم و‌ خونه ام تمیزه 

خیلی ناراحتم که این بیماری گرفتم 

خدا😭😭

هیشکی هم که اطلاعی نداره💔

گال لاعلاج نیست ها ☹️ برو دکتر دارو میده حتی ممنوعیت مدرسه ای شم 24 ساعت پس از درمانه یعنی تا زمانی ک انگل و تخم هاشون از بین بره

اینم تو بهداشت مدارس ام خوندم 😂 حتماً برو دکتر خوب میشی ولی ولی با مامانت اینا تا زمانی که اونام خوب نشدن دور باش

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اطلاع دیگهای نداری؟ دیشب دارو زدم صبح پا شدم جوش ها بیشتر شده بودن

آره شب ها خارش بیشتر میشه ممکنه هم هست در بعضی از افراد بعضی افراد ها نه همه تا شیش هفته بعد از درمان هم خارش ادامه داشته باشه اما درمان است طبق جزوه ای ک من از اپیدمیولوژی بیماری های شایع دارم اینه 

کرم یا لوسیون لیندان یکی از جایگزین‌های پماد پرمترین است. استفاده از این پماد به کسانی که دارای پوست‌های حساس و تحریک پذیر، بیماری‌های زمینه‌ای یا بیماری‌های پوستی هستند توصیه نمی‌شود. همچنین به دلیل عوارض آن استفاده از کرم و لوسیون‌های لیندان به افراد مسن، خانم‌های باردار، مادران شیرده، کودکان زیر 3 سال و افراد مبتلا به زخم‌های باز توصیه نمی‌شود.

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
کاش اینجوری بود😭😭 نه خود جوش گال هست رو بدنم ازش بدم میاد  من خیلی وسواسیم و‌ خونه ام تمیز ...

عزیزم سرچ‌کن اطلاعات خوبی پیدا میکنی

حتما هم دکتر برو 

چون اون لوسیون و ... رو باید مثلا از شب بزنی تا صبح، بعد فقط همون قسمت نباشه، بیشتر بزنی

چون اون انگل داره از زیر پوست حرکت میکنه بره جای دیگه، یه وری تونل میکشه 

تا قبل از زخم شدن حتما دکتر برو هرچی هم گف دقیق عمل کن 

عشق معجزه ی لذت بردن از بدوخوب دنیاست♥️