2777
2789
عنوان

عمل بینی در شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه کارش ؟نشنیدم اسمشو

آره کارش خوبه من عمل کردم پیش ایشون تو شهریور عالی شده بینیم با اینکه گوشتی بود و انحراف داشت الان راحت نفس میکشم انگاری رو بینیم با خط  کش گذاشته عمل کرده 

چه عالی هزینه ش رو چند گرفت ؟

یه آقایی طبیعی میخواست هزینش شد ۲۰بینیش خیلی قشنگ  شده میتونید برید تو پیجش دایرکتوشون بپرسید بینی من از بس خوب شده بود گذاشته تو پیجش ولی گرون نمیگیرن دکتر منصفی هستن 

یا حسبن الان پیکر تراشی پنجاه تومن اون وقت ی دماغ ساده میگه 70؟ این دیگه چه دم بریده ای هست

آره من پیام دادم دایرکت اینستا بعد یکی از آشنا هاگفت اصلا بینی رو باز نمیکنن جدید اومده اسمشم گفت ولی الان یادم نمیاد  این عمله ولی بینیت خشکل میشه و فلان بعد گفت هزینه اش دوستش عمل کرده گفته تو رنج ۵۰تا ۷۰هست ولی اطلاع دقیق ندارم 

بدبختی فقط کارای مصباحی پسندیدم چون طبیعی ولی این خانم میگه هفتاد میگیره و منصرف بشم بهترمه

بهتره برید مطبشون از مراجعه کنندها که عمل کردن تو این تایم بپرسید چون نرخ عمل ها فصلی تغییر میکنه 

آره من پیام دادم دایرکت اینستا بعد یکی از آشنا هاگفت اصلا بینی رو باز نمیکنن جدید اومده اسمشم گفت ول ...

کلا امیدم نا امید شد 

آره بینی باز نمیکنه و بعدش دردی هم اصلا نداره ولی بازم نمیارزه این همه گرون 

کلا امیدم نا امید شد  آره بینی باز نمیکنه و بعدش دردی هم اصلا نداره ولی بازم نمیارزه ا ...

خوب به نظر خودم اگه باز نمیکنه برگشت نداره آیا مخصوصا بینی های گوشتی آخه تو عکس های پیجشون دیدم نخ استفاده میکنه شنیدم این نخ ها هم تا ۲سال ماندگاری داره من خودم بعد چند سال تجربه از بس تو پیجا دنبال دکتر جراح بینی تو شیراز گشتم دیگ اومده دستم پیش اسد پور عمل کردم الانم راضی هستم چون بینی من پرهاش بزرگ و گوشتی بود الان همون مدلی که دوست داشتم شده شکر خدا ولی هنوز ورم داره نمک و فلفل که میخورم ورمش بیشتر میشه