2777
2789

خانوما من رفتم عابر بانک پول بزنم رسید رو برداشتم ولی چون عجله داشتم یادم نمیاد کارتو برداشتم یا نه حالا کارتم ی اسم شوهرمه کارت یارانه هست حالا چی میشه  

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

چ مدارکی باید ببره تا از بانک دوباره کارتو بگیره شماره اون کارت نیازه ک بدونیم یا اینکه کارت گموشده جدیدشو بگیریم برا یارنمون مشکلی ایجاد نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مدارکی باید ببره تا از بانک دوباره کارتو بگیره شماره اون کارت نیازه ک بدونیم یا اینکه کارت گموشده ...

فقط یه کارت ملی میخاد و تمام 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

سلام، کارت شما احتمالا داخل دستگاه باشه، روی هر دستگاه عابربانک مسئول پشتیبانی رو زده و کارش همینه که کارت هایی که در دستگاه هستش رو دربیاره و یه جا بایگانی کنه تا صاحب اصلیش پیداش بشه، اگر داخل دستگاه نبود تشریف ببرید بانک مربوطه باطل کنید و کارت جدید بگیرید

آقا هستم 
یارانه به شماره حسابتون واریز میشه نه شماره کارت😑😑😑

آخه تاحالا کارت گم نکردم نمیدونم.

ب شوهرمم زنگ زدم گفتم کلی غر زد ک معطلی داره و فلان فک کردم چیه حالا