2777
2789
عنوان

کجای زندگی گم شدم؟کجا مردم؟

210 بازدید | 18 پست

حس میکنم یه جایی خودم رو جا گذاشتم،از یه جایی به بعد دیگه زندگی نکردم،اسیر روزمرگی شدم.

از کجا به بعد دیگه خودتون نبودید،دیگه از ته دل نخندیدید؟

کجا گم شدین؟

♾️ما جهانی را که می بینیم، توصیف نمی کنیم؛ ما جهانی را که توصیف می کنیم، می بینیم.♾️

همون جایی ک فهمیدیم زندگی چقدر دردناکه 

ارزوم بود بزرگ بشم اما الان ارزوم برگردم به کودکیم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی‌ها راحت با روزمرگی کنار میان ولی خود من نه. میچرخم یه سرگرمی پیدا میکنم. نمیتونم بیخیال یه جا بنشینم. سختمه. هیچکدام خوب نیست. یکی کم فعالی است و اون یکی بیش فعالی .

من تا ۲۴ و ۲۵ بود خوشحال بودم از ته دل می‌خندیدم فکر کنم ۷۰ درصد دستکم رضایت داشتم ولی بعد خیلی چیزا بهم ریخت هم مالی هم بیماری هم مشکلات دیگه 

چندین ساله که خستم خیلی خسته 

تازه می‌خوام به خودم کمک کنم سرپا شم تا سالهای بعد پشیمون نشم و فقط خاطراتم رو جستجو کنم 

منم همین حس دارم. چند سالته؟ حس میکنم بخاطر اینه که به یه سن خاصی داریم نزدیک میشیم مثلا قبل ۳۰ ...

دارم به ۴۰ نزدیک میشم.

♾️ما جهانی را که می بینیم، توصیف نمی کنیم؛ ما جهانی را که توصیف می کنیم، می بینیم.♾️
بعضی‌ها راحت با روزمرگی کنار میان ولی خود من نه. میچرخم یه سرگرمی پیدا میکنم. نمیتونم بیخیال یه جا ب ...

نمیتونم مثل بقیه باشم.

گاهی اینجا خندم میگیره از دغدغه بعضیا!

مادرشوهرم فلان گفت،جاریم فلان پوشید،خواهرشوهرم چپ نگا کرد!

روزها فکر من این است و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
از کجا آمده‌ ام آمدنم بهر چه بود
به کجا می‌ روم آخر ننمایی وطنم

همون جایی ک فهمیدیم زندگی چقدر دردناکه  ارزوم بود بزرگ بشم اما الان ارزوم برگردم به کودکیم&nbs ...

متاسفانه کودکی خوبی هم نداشتم😔

من از اول گم بودم ، چون به خواسته دل دیگران زندگی میکردم . تازه خودمو پیدا کردم.

من از اول واسه خودم زندگی کردم.

جنگیدم،زخم خوردم،هزار بار شکستم خودمو جمع کردم،

گمونم یه جا کم اوردم،از آرزوهام دست کشیدم.

همون جایی که چهره واقعی بعضی آدما رو دیدم

احسنت به شما ، دغدغه‌هات از چه نوعی هستن ؟

اینکه هدف خلقت من اصلا چی بوده؟

کجا دارم میرم؟

چطور میتونم تو این زنجیره خلقت مفید باشم؟

و....

من از اول واسه خودم زندگی کردم. جنگیدم،زخم خوردم،هزار بار شکستم خودمو جمع کردم، گمونم یه جا کم اور ...

آره خب ، منم چشیدم ، وقتی تلاش کردم و حقم بود به اون چیزها برسم اما حقم رو خوردند. 

چه کنیم ؟ البته ماها هنوز هم با مثبت اندیشی و قانون جذب میتونیم پیشرفت کنیم ، من خودم کمی خسته شدم. 

شاید هم حرفهای دیگران به این فکر انداخته منو که دیگه بیخیال شو. 

شاید ازم میترسن و دلشون میخواد بیخیال خواسته هام بشم. 

اینکه هدف خلقت من اصلا چی بوده؟ کجا دارم میرم؟ چطور میتونم تو این زنجیره خلقت مفید باشم؟ و....

متاسفانه خیلی از این موضوع تو جامعه صحبت نمی کنن ، منم بهش علاقمندم.

اوایل میشنیدم برای عبادت آفریده شدیم. یه جا گفتن برای تقرب به خدا . و یه جا نوشته بود خداوند اسما را به انسان آموخت ، اسامی خودش را تا انسان تلاش کند و شبیه خودش شود.