2777
2789
عنوان

سوال منطقی و جواب منطقی بدون توهین

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 25 پست
خیلیا بخاطر اینده نداشتن رشتم و سهمیم گفتن برو تجربی راستش وسوسم شدم هوشم دارم نه اینکه بگم صفر صفرم ...

هیچ کجا استفاده از سهمیه درست نیست.پاداش رو خدا باید بده نه مستبدانه وبه زوراز حق مردم بگیرن.من با حقوق کارگری ومستاجری دارم هزینه دانشگاه آزاد بچه هام رو میدم درحالیکه هم کلاساشون با رتبه بالاتر از بچه های من فقط با سهمیه روزانه قبول شدن.خدا خیرت بده که تاحالا هم استفاده نکردی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از پیشنهادت ولی با حق خوری به هیچجا نمیرسه ادم  خیلی از بچه ها از شهرستان میان هوش دارن ا ...

خدا خیرت بده کاخ موفقیتی که روی آه دیگران بنا بشه یک روز ویران میشه.سهمیه شما به هر دلیلی هست با خدا معامله اش کن مطمئن باش خدا موقعیت وشغل خیلی بیشتراز تصورت رو بهت میده

خدا خیرت بده کاخ موفقیتی که روی آه دیگران بنا بشه یک روز ویران میشه.سهمیه شما به هر دلیلی هست با خدا ...

امیدوارم 

من با چشم داشت به خدا اینارو نمیگم بگم بعدها میشه 

ولی نمیخامم حق یکی دیگرو بخورم

پدر من رفت جنگ که کسی حق مردم ایران رو نخوره الان خود اون با وضعیت فعلی میگه بزن 

اما ظاهرا ذات اون موقع پدرم تو من شکوفا کرده 

که نمیتونم حق یکی مثل خودمو بخورم یکی که شاید شرایط زندگیش خیلی بد باشه نیاز داشته باشه به این موقعیت 

الانم واسه ارشد از ناچاری میخام بزنم هنوزم ثیت نام نکردم اینقد که دودلم

ارشد رو چون میگم خیلی متقاضی نداره و شهریش خیلی بالاس نمیتونم برم ازاد واقعا 

پس قطعا نرو عزیزم    

اینم بگم من دختر عموم واقعا خیلی درسش ضعیف بود از من بزرگتر بود سهمیه داشت زد رفت دولتی روانشناسی خوند و الان مطبم داره 😂اما من منطق دارم میگم از پسش بَرَم بیام خودم که میدونم چه خبره تو وجودم😂😂

امیدوارم  من با چشم داشت به خدا اینارو نمیگم بگم بعدها میشه  ولی نمیخامم حق یکی دیگرو بخ ...

برو بخون 

انشالله کار پیدا میشه برات 

دوره هاش ببین بالاخره یک جا کار پیدا میکنی

وای تو چقد ادم خوبی هستی انشالله بهتر از پزشکی خدا برات بخواد 

برو دنبال معماری یا هنر 

یا مهاجرت از این راه ممکنه 

پزشکی الانا زیاد نمیصرفه رک بگم میری عین خر میخونی وباید متهعد بمونی تو این کشور بعدم نمیتونی مهاجرت کنی بابد پول سالایی که درس خوندی رو بدی 

اگه دنبال پولی وعلاقه الان خیلی کشورا اطراف بورسیه میکنن