2777
2789
عنوان

کسی خیلی چاق بوده با عمل لاغر شه؟

952 بازدید | 76 پست

لطفا نگید رژیم و ورزش چون دیگه خسته شدم اضافه وزنمم خیلی زیاد خیلی 30 سالم  قدم 160 بالای 120 کیلوام   
قرص خوردم ، رژیم گرفتم ورزش کردم اصلا کم نمیشه
میخوام بدونم اینجا کسی با عمل لاغر شده ، بای پس بهتر یا اسلیو ، ساسی چیه؟
دکتر خوب توی تهران اگه میشناسین بهم معرفی کنید
اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله یکی از دوستام اسلیو معده کرد الان لاغره خیلی هم خوشتیپه.از منم بهتره.ولی مکمل و ورزش و تغذیه رو خیلی مراقبت کرد پوست و موهاش الان خوبه و اندام عالی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

چند نفر رو می،شناسم خییییییسلی چاق بودن و درشت 

عمل معده کردن و خییلی لاغر شدن . خودشونم می گن روز،به روز داربم لاغر تر می شیم .   مثلا از ۱۵۰ به ۷۰ رسیدن و دارن هنوز لاغر میشن .

ولی موهاشون ریخته ، پوسشون خییییییلی چروک و اویزون شده که می خوان برن جراحی کنن و بردارن  موست اضافی رو .

بعد میگن اعصابمون هم ضعیف شده .   تند تند هم مریض می شن .

ولی در کل خودشون خییلی راضی هستن .

بله یکی از دوستام اسلیو معده کرد الان لاغره خیلی هم خوشتیپه.از منم بهتره.ولی مکمل و ورزش و تغذیه رو ...

وای خوش به حالشون عوارضی نداشته؟ میدونین فرق اسلیو و بای پس چیه؟

خواهر من دو سال پیش بای پس کرده عزیزم اونم مثل شما بعد از زایمان بی اندازه چاق شده بود  

عزیزم بای پس بهتر یا اسلیو خواهرتون عوارضی نداشتن؟ پیش کی عمل کردن

وای خوش به حالشون عوارضی نداشته؟ میدونین فرق اسلیو و بای پس چیه؟

من اطلاعاتی ندارم .ولی دوستم خیلی مراقبت کردو ویتامین و تغذیه و ورزش هم زمان انجام داد.خودش خیلی راضیه.والا منم هر وقت میبینمش آنقدر قشنگ شده که توی دلم یکم حسودی میکنم به هیکلش.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

من ۶ نفر میشناسم با اسلیو معده لاغر شدن

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا