2777
2789
عنوان

خونریزی دوروزه با ترشحات قهوه ای

108 بازدید | 7 پست

سلام ، خانوما آیا خونریزی دوروزه بعلاوه ی یه روز ترشحات قهوه ای پریود محسوب میشه یا چی😭

موعدم هیجدهم بود اما پونزدهم دو روز خونریزی داشتم و قط شد و فرداش یه کم ترشحات قهوه ای

بی بی چک هم هفدهم زدم منفی بود البته شاید هم خرابش کردم چون قطره ای بود من مستقیم استفاده کردم

میشه اگه تجربه یا اطلاعاتی دارید بهم کمک کنید؟

اگه سردی بخوری و استرس داشته باشی و خیلی عوامل دیگه میتونه باعث بشه،من خیلی اینطوری میشم

آخه هیچ وقت اینطوری نمیشدم ، خیلی فکرم و درگیر کرده نمی دونم برم آزمایش بدم یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام بودی؟ حالا میخوای یه آزمایش بده خیالت راحت بشه

آره اقدام هم کرده بودم اما شب قبل خونریزیم از پودر موبر استفاده کرده بودم ، بعدش دو روز خونریزی داشتم ، ممکنه موبر باعث سقط بشه؟

آره اقدام هم کرده بودم اما شب قبل خونریزیم از پودر موبر استفاده کرده بودم ، بعدش دو روز خونریزی داشت ...

نه عزیزم ربطی نداره،احتمالا همون استرس اقدام و اینا باعث بهم ریختگی شده باشه