2777
2789

امروز روز سومه.آرایشگر گفت از روز دوم تا یه هفته رنگش تیره تر میشه.ولی برا من رفته رفته کمرنگ تر میشه.برا شما چطور شد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میکروکارم

از روز اول تا سوم پررنگ مبشه بعد میری حمام اون شدت رنگش کم میشه

و تا دوهفته پوسته ریزی و کمرنگتر شدن

بعداز دوهفته دوباره رنگش برمیگرده و تقریبا رنگ اصلی نمایان میشه، ترمیم هم حتما ب موقع برو

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من میکروکارم از روز اول تا سوم پررنگ مبشه بعد میری حمام اون شدت رنگش کم میشه و تا دوهفته پوسته ریز ...

آخه سوالم همینه که تا امروز باید تیره تر میشد چرا نشد؟یعنی رنگش خوب نبوده؟

من میکروکارم از روز اول تا سوم پررنگ مبشه بعد میری حمام اون شدت رنگش کم میشه و تا دوهفته پوسته ریز ...

عزیزم من فیبروز انجام دادم بعضی از خطوط فیبروز رو دوست ندارم میشه اونارو پاک کرد؟

وقتی رفتم حموم با آب خالی بشورم ابرومو؟یا شامپویی چیزی بزنم؟

آخه سوالم همینه که تا امروز باید تیره تر میشد چرا نشد؟یعنی رنگش خوب نبوده؟

تا روز ۵ ام تیره نمیشه ک همون ۳ روز اول تا وقتی بری حمام

بعدم بدن هرکسی واکنشش یطوره

الان برای قضاوت زوده

مدام کمرنگ و پررنگ میشه و میریزه و...  بذار موقع ترمیم اگر خیلیش ریخته بود اونموقع ب پیگمنترت بگو طوری ترمیم کن ماندگاریش بالا باشه

بعدم اگر مشکل هورمونی داشته باشی، قرص هورمونی مصرف کنی یا پوست چرب و...  ماندگاری کلا کمتراز بقیه است

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

عزیزم من فیبروز انجام دادم بعضی از خطوط فیبروز رو دوست ندارم میشه اونارو پاک کرد؟

ترمیم هم رفتید؟ 

نمیشه پاک کرد مگر با مواد ریمو... 

وقتی رفتم حموم با آب خالی بشورم ابرومو؟یا شامپویی چیزی بزنم؟

نه با اب خالی، حمامت هم طولانی و پربخار نباشه

ابروهاتو هم ماساژ نده و دست نزن زیاد روش

و وقتی پیشانیت رو با شوینده میشوری موقع ابکشی همون مقدار کفی ک رد میشه از روی ابروت کافیه

بعدا ک شروع ب پوسته ریزی کرد ابدا پوسته هارو نکن، بذار خودشون بریزه

نصف ماندگاری ب مراقبت صحیح خودت برمیگرده