2777
2789
عنوان

اعصابم خورده توروخدا یه راهی نشونم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 51 پست
الان دیگه نمیزارم جایی تنها بره کوچیکه هم مدام توکریر رو اپنه فقز براشیرو پوشک میارمش پایین مدام با بزرگه بازی میکنم طوری که شبا جنازه ام حتی الان حمومم خودم میبرمش اما رفتارش تغییر نمیکنه آخه کوچیکه شیرخودمو میخوره دست کی بسپرمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوین جان میدونم سخته ولی باهاش وقت بذار مخصوصا وقتی کوچولوت خوابه، من بچه ام دوسال تمام شیر خورده بازم بعضی وقتا میخوادسینه توی دهنش بذارم، اون که داره میبینه یکی دیگه داره میخوره
عزیزم شما خودت الان به کمک و مراقبت نیاز داری. حتما از دور و بریات کمک بگیر ببین خواهرزاده ی ۴ ساله من رو مامانم نگه میداره(خواهرم شاغله) ،پسر من که دنیا اومد مامانم ده روز پیش من بود وقتی برگشت خونشون خواهرزادم ازین رو به اون رو شد باور کن تا پیش روانشناس هم رفتیم همه برای کمک بهش بچه ی اول شما خیلی کوچیکه،از دستش ناراحت نباش. فقط درکش کن و از پدرش یا پدرمادر خودت کمک بگیر

چه خوب یادم هست،عبارتی که به ییلاق ذهن وارد شد: وسیع باش ؛ و تنها؛ و سربه زیر؛ و سخت!

پیشس شیر نده پبشش به کوچیکه محبن نکن.بده بچه رو شوهرتم نگه داره با بچه ات بازی کن.اون هنوز کوچیکه نمیدونخ چی به چی این طفلی رو در یاب که از الان سرخورده نشه.طفلکی
أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
بچه هست نمیدونه، فک میکنه دومی جاشو گرفته، من دخترم 7سالش بود که دومی رو آوردم بازم بعضی وقتا میگه کاش اینو نمی آوردی، دومی هم همش میگه مامان من، بابای من، همه وسایل رو مال خودش داره، خدا بهت کمک کنه سوین جون
منم وقتایی از کوره درمیرفتم اما هرچه بود گذشت یه روز دیدم بزرگه کوچیکه رو گذاشته زیر پاش تا از اوپن بالا بره و چیزی برداره شما باید شش دانگ حواست بهش باشه تا بلایی سر کوچیکه نیاره انقدر هم خودخوری نکن اما سعی کن باهاش مدارا کنی تا این دوران بگذره
من از دست پسرم عصبانی نیستم ازاینکه نمیتونم راهی پیداکنم آرامش داشته باشه عصبانیم اینهمه روانشناسی خوندم بعدنمیدونم چططوربرخوردکنم بش میگم مثلا پوشک داداشو بیار اصلا توجه نمیکنه
شوهرم شیفت شب داره شب اول که تنها موندیم پامیشد میدید که داداشش داره شیرمیخوره میکوبیدتوسرش یعنی اشکم دراومده بود به اونم شیرنمیدادم گریه میکرد تاصبح بشه دیوونه شدم
به نظر من شیر خوردن کوچیکه خیلی بیشتر روش تاثیر داره به اونم شیر بده.من هر چی پسر بچه این مدلی دیدم بعد از چند ماه خوب شدن و حسادتشون برطرف شده ولی امان از دختر.دختر فامیلمون دو سالش نشده بود ولی مثل مامانا مواظب آجیش بود ولی کم کم که بزرگتر شد حسادتش معلوم شد.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........