2777
2789
سلام 23روزه زایمان کردم و یه پسر 17ماهه هم دارم دوروز اول که چون بیمارستان بودمو منو ندیده بود عصبی شده بودو واسه کوچکترین چیزی خودشو میزد بعد اونکه اومدم خونه یروز خوب بود از فرداش دوباره شروع کرد اینم بگم روزی 3ساعتینا میفرستادمش خونه ی مادربزرگش که هم حالو هواش عوض شه هم زیاد بچه ی جدیدو نبینه تا راحتتر عادت کنه دیدم زدن هاش هی داره بیشترمیشه بعد دیگه نزاشتم بره خلاصه هم خودم هم مامانم هم شوهرم قرارشد کاملا باهاش مدارا کنیم یعنی به هیچ وجه حتی بازدنش هم چیزی نگیم بهش دوباره دوروز خوب بود ولی باز شروع کرد الانم که دیگه کلا جایی تنها نمیزارم بره ولی هروقت شیرمیدم به جدیده میاد منو میزنه داداششو میزنه آخرش امشب عصبانی شدم یدونه زدمش و اتاقم ترک کردم واقعا درمونده شدم نمیخوام یه بچه ی گستاخ و عصبی داشته باشم چیکارکنم
سوین جان، اون کوچولو فقط هفده ماهشه.توقع داری شرایط جدید رو درک کنه؟
اون الان فقط می دونه که مامانش چندروز کنارش نبوده و حالا هم که اومده یکی توی بغلش هست و جای اون رو تنگ کرده
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش کلی کادو گرفتم از طرف داداشش دادم بهش هی ازش تعریف میکنم به همه سپردم اول پسرمو تحویل بگیرن بعد برن سراغ کوچیکه ولی باز زدناش ادامه داره هم خودشو هم اطرافیانشو
اخی عزیزم همش ۱۷ماهشه.هنوز خیییلی کوچیکه.مخصوصا وقتی شیر ب نی نی میدی بیچاره تودلش چخبره!!!!میگه تاچنوقت پیش من میخوردم.... عزیزم سعی کن کارای نی نی رو با پسرت انجام بدی مثلا بگو پوشک بیار براش و....
امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
بنظر من کار اشتباهت این بوده که پسرت رو از خودت دور کردی.
این طفلک هنوز خیلی کوچولو هست.
بنظر من روشت رو عوض کن ، به جای اینکه پسر بزرگت رو از خونه دور کنی، یه ساعتهایی نوزاد رو بسپار به مادر یا همسرت و یه خلوت دونفره برای خودت و پسرت ترتیب بده. بغلش کن ، بوسش کن، قربون صدقه اش برو و......
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
خیییلی شرایط سختیه پسر منم انقدر استرس داشت از وجود دومی که هم دچار ناخن جویدن شد و هم کنترل ادرارشو از دست داد الان کوچیکه بیشتر اوقات خوابه و متوجه نیست، باید تمام تمرکزت روی اولی باشه حتی میتونی به اونم شیر بدی
مشکل اینه که دیگه تو کامل پیشش نیستی. مشکلش اسباب بازی با محبت اطرافیان نیست. اون طفلی به تو نیاز داره
اون کوچولو رفتاراش طبیعیه شما باید باهاش مدارا کنی آخه هنوز خیلی کوچیک گناه داره در ضمن وقتی خودشو میزنه یه جوری حواسش و پرت کنین اصلا قضیه زدنش و برو نیارین اون میخواد با این کار جلب توجه کنه اگر ببینه موفق شده به کارش ادامه میده
 فقط به خدا باید پیله کرد...... چون فقط با او میتوان پروانه شد......