آقا وجدانن من اصلا باورم نمیشد اینقدر استرس زا باشه ..من تو طول دوره آموزشی حتی ماشینم خریدم چون رانندگیم عالی بود اصلا فکر نمیکردم ک قبول نشم شهری رو!😓
همش میگفتم آییننامه سخته رانندگی راحته ولی الان دوباره رد شدم شهری رو اصلا باورم نمیشه ☹️شما در چ وضعین؟!
بار چندم قبول شدین؟
سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آییننامه یه دور کتاب رو خوندم و ۲۰تا نمونه سوال حل کردم
بار اول قبول شدم
برای امتحان شهری اصلا امادگینداشتم و فکر میکردم بار ۵ام۶ام قبول میشم ولی همون بار اول بدون خطا قبول شدم
بار اول خیلی اذیتت میکنن که رد بشی،تمام آیتمهارو از من گرفت ولی به بقیه فقط مثلا پارک دوبل میگفت
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵