2777
2789

سلام دوستان عزیزم.

من پسرم یه سال و سه ماهشه عید که شش ماهش بود رفتم بوتاکس.

اون دکتر نگفت تو شیردهی مشکلی داره فقط گفت بلافاصله نده دوساعت بعد بده.

حالا دیشب دوباره رفتم دکتر برا بوتاکس دکتر دیشبی اصرار کرد ک نه انجام نمیدم تو شیردهی منم رو حساب اینکه دکتری ک عید رفته بودم انجام دادو اینا اصرار کردم انجام دادم اما گفت پس تا فردا بهش شیر نده.

تا ساعت ۴صبح تونستم ارومش کنم اما به یه گریه و بهونه ای افتاد ک ناچار ب شیر دادنش شدم الان خیلی اعصابم خورده اگ میدونستم شیر میخواد تا قبل امروز اصلا انجام نداده بودم.

خواستم ببینم تجربه ای داشتین؟

تو نت هم چیزاس متناقضی نوشته چندتا دکتر گفتن تو شیردهی ممنووعه چندتا هم گفتن نه وارد شیر نمیشه.

گیج و ناراحتم 

نمیدونم گلم مال من شیر خشکی بود انشاا... که طوری نیست مگه تو ۶ ماهگیش زدی طوری شد؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم ب ظاهر که طوری نشده. اما خیلی نگرانم چون مطالب ضد و نقیضی درباره ش هست

ایشالا هیچی نمیشه نترس نت هزار جور چیز مینویسه همش درست باشه که بیچاره ایم بیخیال تموم شده رفته 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

منم یبار از متخصص پرسیدم

گفت بعد شیردهی بیا

من بوتاکس برای میگرن میخواستم برم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ایشالا هیچی نمیشه نترس نت هزار جور چیز مینویسه همش درست باشه که بیچاره ایم بیخیال تموم شده رفته  ...

اره اما چون در مورد بچه س هی فکر و خیال میاد ب ذهنم وگرنه تحقیق خاصی هم انجام نشده در این باره.

شما انجام دادی؟