2777
2789

سلام هست روزه دندون عقلمو جراحی کردم 

قرص آموکسی سیلین مترودینازول (اگه غلط نوشتم ببخشید 😁) و نعوفن رو مصرف میکنم ولی همچنان درد داره به قدری که الان حالت تهوع دارم 

اینم بگم جراحیم فوق العاده سخت بوده دو ساعت کاااامل زیر دست دکتر بودم تا زور داشت فشار آورد به دندونم انواع فن ها رو زد احساس میکزدم الانفکن خورد میشه ....خلاصه الان نگرانم تا کی باید دارو بخورم از کجا بدونم عفونت دارم یانه الکی چرخ خشک کن نخورم 

چون دکترش گفت نخور من گفتم بعد قطع کردن دردم بیشتر شد گفت باشه پس بخور الان میخورم هم باز دردم کم نشد ..احساس میکنم دکتر هم چیزی حالیش نمیشه

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

اگر میتونی عکس بگیر اگه اطرافش مثل جوش بود(متورم و داخلش سفید) آبسه کرده.

میتونی آروم با انگشتت لمس کنی اینور اونور و اطراف لثه‌تو.

اگه عفونت باشه هم خیلی زیاد دردناکه هم متورم میشه و فشار بدی چرک خالی میشه و دردش کمتر میشه.

حتماً حتماً حتماً هم به پزشکت مراجعه کن و نشون بده که دارو تجویز کنه چون خطرناکه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند پول دادی؟  عزیزم دوره آنتی بیوتیکت رو کامل کن نوافن اثر نداره؟ ببین اگر اجازه میدن و خوب ...

عزیزم   دوره  آنتی بیوتیک چند روزه؟ آخه دکترش که فقط اندازه سه روز دارو داده بود با این بلایی که سرم آورد

دو روز اول رو سه تا آمپول زدن 

هزینه هم یک و نیم شد  

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

چند پول دادی؟  عزیزم دوره آنتی بیوتیکت رو کامل کن نوافن اثر نداره؟ ببین اگر اجازه میدن و خوب ...

نوافن که میخورم از هشت ساعت دو سه ساعتش دردم آروم تر میشه 

اگر میتونی عکس بگیر اگه اطرافش مثل جوش بود(متورم و داخلش سفید) آبسه کرده. میتونی آروم با انگشتت لمس ...

دیروز رفتم پیش پزشک شست و شو داد گفت غذا رفته بود یکم عفونت کرد ولی تورم و این چیزا نداره

عزیزم   دوره  آنتی بیوتیک چند روزه؟ آخه دکترش که فقط اندازه سه روز دارو داده بود ب ...

من همیشه فوبیای هزینه دندون پزشکی دارم 🙁

نگران نباش اگر تجویز کرده بخور

با یه پزشک عفونی هم مشورت کن