2777
2789

پسفردا به امیدخدای مهربون جنسیت قندعسلم معلوم میشه. دل تو دلم نیس. خودم یه حس های مختلفی دارم. 

شما چی میگین؟ 😅😁 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

BOY

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

انشالا اونی که میخوای بشه

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

علایمتو بگو

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
انشالا اونی که میخوای بشه

قربون دل مهربونت😍ان شاالله 

ان شاالله به هرچی دلت میخاد برسی گلم.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
پروف دست خودتونه؟ ستتون چقدر خوشگله پایدار باشید 

مرسی قابل تونو نداره عزیزم 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
علایمتو بگو

اوایل بارداریم تو نیمه شهریور بود تا برج8 سرمایی بودم شدید. من از گرمای تابستون شهریور بخاری میزدم. البته که فشارمم کلا پایین بود و اینم بی تاثیر نبود تو سرمایی بودنم. یکماه و نیمه گرمایی شدم 😂 دو دیقه کنار بخاری میمونم هلاک میشم میبندمش. 

علاقه به چیزای نمکی و ترشی و فلفلی دارم. عاشق انار شدم خیلی بیشتر از قبل. و ازهمون اول پاییز عاشق نارنگی ترش بودم. اینم کنارش بگم شیر و کیک یا چایی و بیسکویت  هم تقریبا روزی درمیون میخورم 🤭😂 یعنی میخام بگم از شیرینی همومتنفر نیستم در کنار ترشی خوردن. 

ولی نسبت به قبل چیزای نمکی رو بیشتر دوس دارم و گاهی غذام شور که نه ولی کمی خوش نمــــــک میشن 😁😁😁🤪🤪

حالت تهوع هم داشتم اما کنترل شده بود با قرص خوب میشدم بالا نمی اوردم .