2777
2789
عنوان

هر کی همسرش بی مسئولیته بیاد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 42 پست

این آدم با حرف زدن هیچ کس درست نمیشه مطمئن باش ، هر کی ام باهاش حرف بزنه یه گوشش دره یه گوشش دروازه ، فقط در صورتی درست میشه که خودش سرش به سنگ بخوره ، تو زندگی به مشکلات مالی  بخوره وخلاصه خودش یهو بفهمه چقدر ضرر کرده 

شوهر منم همینجوری بود الان چند ماهه آدمش کردم گفتم یا از بابات جدا میشی یا میرم خونه مامانم  خ ...

حرف اینجاست همسر من از رفتن من نمیترسه یا اینجوری بگم براش فرقی ندارم باشم یا ن اتفاقا وقتی نیستم بیشتر میتونه خوش گذرونی کنه

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی تا آخر عمر از زیر کار در میره و دهن لق میمونه؟

منکه شوهرم با همین کارا اخراج شده ۴ ساله علافه

داداشم بهم گفت مردی که باد به کمرش بخوره دیگه کار بکن نیست

دیدم راست میگه 

استقلالی ام💙💙💙
آره از بچه آوردن میترسم  چه حرفه ای؟

الان بیشتر خانما میرن دوره رنگ ویا آرایش صورت رو میگذرونن وارد کار میشن

حتما در کنار درست اگه علاقه داری برو ‌مدرک بگیر یه روزی بدردت میخوره

فقط تا جونی راه درست رو انتخاب کن ‌تصمیم درست بگیر

حتما یه روز به حرفم میرسی عزیزم

موفق باشی

گر نگهدار من آنست كه من ميدانم  شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد
یعنی تنبل باشه خوشی بره تو دلش 

آره دقیقا اخلاقش اینجوریه فقط دنبال خوشی ،میره سرکار اونجا تفریح به پا میکنه مثلا چن ساله اونایی که اونجا کار میکنن با هم جایی نرفتن هااا آقا میره پیشنهاد استخر رفتن میده سه روز قهر بودیم تو این سه روز دو روزشو سرکار نرفت اون یه روزم که رفت بعد کار رفته بودن استخر وقتی باهاش قهرم بیشتر سرخود میشه متنفرم از این زندگی ولی اصلا نمیتونم طلاق بگیرم

به نظر منم با عقلت تصمیم بگیر تا جوونی بچه هم نداری میتونی خودت آینده خوبی برا خودت رقم بزنی ، ما که تو زندگیت نیستیم ولی اگر واقعا آدمیه که اینهمه بی مسئولیته مطمئن باش الان نه ۵ سال دیگه به مشکل جدی می‌خورید و شاید با یه بچه جدا شی احساستو بزار کنار منطقی فکر کن 

یه نصیحت از من بشنو هیچ وقت از پول خودت واسه خونه و شوهرت خرج نکن سرکار میری پولتو واسه خودت نگهدار، تا آدم نشده بچه دار نشو چون عذاب این زندگی صدبرابر میشه. من شوهرمو که اخراج کردن زنگ زدم به دوستش گفت خیلی بی خیال بوده تو کار، همه اش میکفته زنم شاغله خرجمو میده

من ۱۰ ساله باهاش گیرم خدا لعنتش کنه

استقلالی ام💙💙💙
به نظر منم با عقلت تصمیم بگیر تا جوونی بچه هم نداری میتونی خودت آینده خوبی برا خودت رقم بزنی ، ما که ...

آره بی مسئولیته ،ولخرجه،نمیدونم چیکار کنم 

بخاطر منطقم نمیتونم جدا بشم خونواده ی خودم مشکل زیاد دارن منم برم میشه گوز بالا گوز😑😔

یه نصیحت از من بشنو هیچ وقت از پول خودت واسه خونه و شوهرت خرج نکن سرکار میری پولتو واسه خودت نگهدار، ...

خدا لعنتشون کنه میدونم چی میگی 

من دارم خیلی عذاب میکشم