دوستان همسرم خیلی بی مسئولیته اینجوری بهتون بگم که از زندگی فقط فیلم دیدن،غذا خوردن و تفریح رو میبنه اصلا کار کردن ،برا آینده تلاش کردن براش مهم نیس
سر هر کاری هم که میره بعد سه ماه یا میگن نیا اخراجی یا هم خودش نمیره دلیلشم اینه که میره اونجا لوس بازی در میاره هی مرخصی میگیره(میره الاف خیابونا رو میگرده یا هم میره محله قدیمیشون اونجا دوستاشو میبینه با اینکار انگار کل لذاتای دنیا رو برده فقط زندگی رو تو این میبینه ) البته یواشکی که من دو روز بعدش متوجه میشم و دیگه به روش نمیارم ،یا هم فقط حرف میزنه با من ن هاااا با غریبه ها میشینه از سیرتا پیاز زندگیمونو تعریف میکنه چیکار کنم طلاق که نمیتونم بگیرم راهکاری دارین بهم بدین؟
این آدم با حرف زدن هیچ کس درست نمیشه مطمئن باش ، هر کی ام باهاش حرف بزنه یه گوشش دره یه گوشش دروازه ، فقط در صورتی درست میشه که خودش سرش به سنگ بخوره ، تو زندگی به مشکلات مالی بخوره وخلاصه خودش یهو بفهمه چقدر ضرر کرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره دقیقا اخلاقش اینجوریه فقط دنبال خوشی ،میره سرکار اونجا تفریح به پا میکنه مثلا چن ساله اونایی که اونجا کار میکنن با هم جایی نرفتن هااا آقا میره پیشنهاد استخر رفتن میده سه روز قهر بودیم تو این سه روز دو روزشو سرکار نرفت اون یه روزم که رفت بعد کار رفته بودن استخر وقتی باهاش قهرم بیشتر سرخود میشه متنفرم از این زندگی ولی اصلا نمیتونم طلاق بگیرم
به نظر منم با عقلت تصمیم بگیر تا جوونی بچه هم نداری میتونی خودت آینده خوبی برا خودت رقم بزنی ، ما که تو زندگیت نیستیم ولی اگر واقعا آدمیه که اینهمه بی مسئولیته مطمئن باش الان نه ۵ سال دیگه به مشکل جدی میخورید و شاید با یه بچه جدا شی احساستو بزار کنار منطقی فکر کن
یه نصیحت از من بشنو هیچ وقت از پول خودت واسه خونه و شوهرت خرج نکن سرکار میری پولتو واسه خودت نگهدار، تا آدم نشده بچه دار نشو چون عذاب این زندگی صدبرابر میشه. من شوهرمو که اخراج کردن زنگ زدم به دوستش گفت خیلی بی خیال بوده تو کار، همه اش میکفته زنم شاغله خرجمو میده