2777
2789
عنوان

اختلاف سنیتون با شوهرتون چ قدره ؟؟رابطتون چ جوره

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم الان ممکنه اذیت بشی چون حتی اگه حرف عاقلانه بزنی اون بچگانه تلقی میکنه ولی چندین سال بعد اختلاف سنیتون کمتر به چشم میاد

من اختلاف سنیم با شوهرم دوساله مثل دوست پسر دوست دختریم ولی خب معایبی هم داره خیلی چیزا رو من باید یادش بدم

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
۹سال منم همینجورم انگارمثه بابامه یابزرگترم  

نه من چنین حسی رو ندارم .ولی حس میکنم در برابرش خیلی بی سیاستم. 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

من ۳۲...همسرم ۴۰

ولی اختلاف سنیمون انگار سی ساله نه هشت سال....شوهرم خیلی خیلی پخته و سنگین و جدی وزیادی عاقل و ...کلا برخورد و شخصیتش بالای ۶۰ ساله واسه همین همیشه اختلاف داریم

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....

عزیزم ب  سن نیست 

من پسر خالم از خانومش ۱۲سال بزرگتره ،کلی ب خانمش اخترام میده 

برعکس خانومه بی ادب و گستاختر شده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
چند سال ازدواج کردی؟ واسه منم اوایل ایمجوری بود الان خوبه ولی  ما ده سال

۶سال ازدواج کردیم نه بابافرقی نکرده ازنظراحساسیم پیره هم پام نیست پرجنب وجوش باشه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
😂😂😂😂😂

نخند😅

اسم مادرش رو گیر بیارم کارو یه سره میکنم 😂

حضرت عیسی علیه السلام در فلسطین متولد شد اما هیچ مسیحی اروپایی عاقلی نمیگه من اروپایی هستم آسیایی نمیپرستم گرفتی منظورمو؟😅                                                               
تفاوت سنیمون شیش ساله بنظرمم خوبه سلایقمون بهم نزدیکه

ما هم سلایقمون خیلی به هم نزدیکه .ولی بحث و یا ناراحتی توی هر رندگی ای پیش میاد .در مورد ما همسرم  بهتر اوضاع رو برای خودش کنترل میکنه.تا من ...نمیدونم متوجه میشی یا نه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘