2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته خسته شدم دیگه 😭

149 بازدید | 8 پست

یکساله تو عقدم و خونوادش به من تهمت زدن و الانم هیچ ارتباطی با هم نداریم ،یه بار گفت مهریه تو کم کن تا باهات زندگی کنم منم کم نکردم و یک سال گذشته مهریه مو اجرا گذاشتم ،اون احمق رفت خونه اجاره کرد و وسیله گرفته ولی هم من و خونواده از این آقا متنفرن ولی نمیذارن درخواست طلاق بدم و جدا شم 😣میگن باید حق و حقوقمو بگیرم و اونا رو اذیت کنیم، بخدا خسته شدم خدا لعنتشون کنه

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوتاتون همدیگر رو واقعا دوس دارید و بخاطر بهم میتونید قید همه رو بزنید . دوتایی یواشکی صحبت کنید و برید سر خونه زندگیتون . اما اگه اقا به حرف خونوادشه  شمام ب حرف بزرگترت باش و تمام حقوقت رو بگیر . طلاق تو جامعه ما همچین پسندیده هم نیس . شما ب قصد زندگی ازدواج کردی نه اینکه بازیچه دست خانواده اقا بشی . بنظرم اول تلاش کنید زندگی رو بسازید اگه نشد  از حقوقت نگذر . زندگی هزار جور پستی بلندی داره . به بعد طلاق فکر کن که باعث میشن دید مردم نسبت به شما عوض شه 😐

یعنی دلش تنگ نشده؟نگفت آشتی کنیم؟

نه بابا.تو این یکسال من همش رفتم منت کشیدم ،هفت شب رفتم سه ساعت منو پشت در خونشون نگه داشتن درو باز نمیکردن که، وقتی رفتم گفت باید مهریه اتو کم کنی تا باهات زندگی کنم و اگه کم نکنی همینجوری رهات میکنم بعد از سه چهار سال میام می‌برمت تو یه زیر پله ای انباری جایی زندگی می کنیم

عزیزم ما فقط دو هفته خوب و خوش بودیم ،لعنتیا تهمت زدن به من که به نامحرم با منظور و لبخند خاصی نگاه میکنم 😐 بعد از اون دیگه هیچ زنگی نزد به من و خونوادگی بلاکم کردن فقطم 

دروغ میگن

نوازنده ویلن هستم 🎻😃
اگه دوتاتون همدیگر رو واقعا دوس دارید و بخاطر بهم میتونید قید همه رو بزنید . دوتایی یواشکی صحبت کنید ...

نه محاله باهاش زندگی کنم 🤮😣 میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید صحبت کنیم؟

نوازنده ویلن هستم 🎻😃