2777
2789

خودم رنگی دوس

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم مشکی گذاشتم خیلی خفن شده

پوستم چون سفیده جذاب شدم😅

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

مشکس خوبه فقط دیگه رنگی روی خودش نمیگیره تا پاک‌ نشه

ماهاگونی هم انجام دادم خیلی خوشم‌ نیومد از رنگایی که تن قرمز دارن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

فقط مشکی یعنی رنگ طبیعی موهات هر رنگی ک هست مشکی یا خرمایی یا هرچی رنگ خوب نیس خصوصا مش الان عروسا تو اینستا همه مش کردن انگار توپ چهل تیکه شدن موی طبیعی کی رنگش اینجوره خارجیا بازیگرا و خواننده ها ک میرن سر کنسرت اکثرا رنگ میکنن ما نژادمون موهامون تیرس چرا ب موهامون الکی اسیب میزنیم 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
فقط مشکی یعنی رنگ طبیعی موهات هر رنگی ک هست مشکی یا خرمایی یا هرچی رنگ خوب نیس خصوصا مش الان عروسا ت ...

من اولین بار برای عروسیم رنگ کردم همع میگفتن رنگ نکن

ولی واقعا بهم اومد

همه گفتن خوبکاری کردی رنگ کردی 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
من اولین بار برای عروسیم رنگ کردم همع میگفتن رنگ نکن ولی واقعا بهم اومد همه گفتن خوبکاری کردی رنگ ...

خب حتما بهت اومده ولی ب بعضیا نمیاد مصنوعی میشن من پوست روشنی دارم چشمام درشت خوش حالته ولی تاحالا رنگ نکردم موهام بلند و مشکیه حتی بعد عروسیم

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
خودم مشکی گذاشتم خیلی خفن شده پوستم چون سفیده جذاب شدم😅

سلام عزيزم چه رنگ مشكي گذاشتي ؟ زبر نشد موهات ؟ 

و اينكه نميره يا كمرنگ نميشه كه بعدش اون هايلايت زيرش بياد بيرون ؟؟