2777
2789
عنوان

اختلال توجه در کودکان

653 بازدید | 37 پست

سلام دوستان کسی هست که بچش هوشش خوب باشه ولی توجه کافی نداشته باشه ؟ راه حلش چیه؟

امروز پسرمو بردم سنجش، پیش دبستانیه

شنوایی و بیناییش خوب بود همه گفتن هوشش خیلی خوبه ولی اصلا دقت نمیکنه و اختلال توجه و حواسپرتی داره. یکیشون گفت بچت رفت مدرسه انتظار نمره بالا ازش نداشته باش نهایت بتونه درحد ۱۰ و ۱۵ بیاره. یعنی قلبم ریخت

میشه راهنمایی کنید؟ کسی این مشکلو داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وضع حرف زدنه خب راهنمایی میکرد 

ببرش پیش مشاور کودک ببین اون چی میگه

یه خانم مستقل و موفق که هم دبیر شیمی هست 🧪و هم محقق🧑‍🔬، در تلاش تولیدی خودش رو راه بندازه و کارآفرین بشه 💖و البته عاشق همسرشه ❤️🌹

حالا نه که سیستم اموزشیشون خیلی نامبر و وان طبث استاندارد های جهانیه که نمره بالا هم برات مهمه خودمون این همخ درس خوندیم و بیست گرفتیم عاقبت چی شد بچت هم فقط بچست بزرگتر بشه بهتر میشه به حرفای خاله زنک های اموزش و پرورش اهمیت نده

کلا از مدل حرف زدن طرف بیسوادیش مشخصه پس مطمن باش بچه طوریش نیس اگ حساسی ببر کلینیک مشاوره میکنن تست ...

خیلی ناراحت شدم

بچم بیش فعالی یکم داره ولی داروهایی که مصرف میکرد معدشو بهم ریخت منم قطع کردم مشاور بردم فوق تخصص مغز و اعصابم بردم هردو گفتن هم مضطربه هم کمی بیش فعال

اره پسر منم همینجوره حفظیا عالیه ولی املا و ریاضی اصلا دقت نمیکنه و تمرکز نداره موقع نوشتن نقطه نمیز ...

دقیقا همینجوره. کلی لغات انگلیسی حفظ شده کلی شعر و معنی اذان و چیزای دیگه تو این چند وقت یاد گرفته ولی تو حل مسائل یا جواب تست دقت کافی رونداره

اصلا دقت نمیگکرد چی ازش میپرسیدن بعد خودم رفتم مداخله کردم و به زبان ساده تر براش توضیح دادم جواب تم ...

تست ها چی بودن 

منم دخترم دقت نمیکنه اصلا 

مثلا مفهوم اولین حرف و آخرین حرف رو نمیدونم چجوری بهش بگم یاد بگیره 

معنی بعضی کلمات ساده رو نمیدونم چجوری بهش بگم 

حالا نه که سیستم اموزشیشون خیلی نامبر و وان طبث استاندارد های جهانیه که نمره بالا هم برات مهمه خودمو ...

درسته عزیزم خب ما انقدر درس خوندیم آخرش خانه داری وظیفه اصلیمونه و پشتمون به همسرامون گرمه حالا تعدای ازخانما هم خودشون از پس خودشون برمیان ولی یه مرد تو این زمانه سخت اگه درس نخونه چطور باید گلیمشو از آب بکشه؟

دقیقا همینجوره. کلی لغات انگلیسی حفظ شده کلی شعر و معنی اذان و چیزای دیگه تو این چند وقت یاد گرفته و ...

من که نمیدونم چیکار کنم دیگه تو خونه خوب جواب میده جمع و تفریق و شمارش ولی میره تو مدرسه اشتباه مینویسه میگم شاید استرس میگیره