2777
2789

سلام عزيزان

من هفته ٣٨بارداري هستم و دكترم سهيلا عارفي هست البته طبيعي باردار شدم،امرور رفته بودم براي زمان زايمان كه بهم بگه شرايطم چطوره،ميتونم طبيعي يا بايد سزارين بشم،اومد معاينه كنه من خودمو جمع كردم و گفتم معاينه كمي برام سخته چون من قبلا واژينيسموس بودم اما توسط دكتر قاضي زاده درمان شدم،ايشون گفت فقط بايد سزارين انجام بدم،حقيقتش من خيلي خورد تو ذوقم بعدش گفت شما برو پيش دكتر لباف كه تبحرش از من در طبيعي بيشتره اگه اون گفت ميتوني طبيعي پيش خودش زايمان كن،اما من راجع لباف چند تا تاپيك ديدم تا مرز سكته رفتم چون خيلي نظرات بد بود،الان كلا گيج هستم و خيلي هم گريه كردم،خواهشا اگر كسي توصيه اي داره بهم بگه،اسم دكتر خوب و بيمارستان خوب ترجيحا غرب تهران بگيد و از تجربياتتون بگيد لطفا،تو همين تاپيكهاي ني ني سايت يك دكتر بود كه نظرات برا ده سال پيش بود دكتر نجات اخلاق،اگر كسي ميشناسه بگه لطفا

🥰

من متوجه نشدم چی خورد تو‌ ذوقت، دوس داری طبیعی زایمان کنی چون گفت نمیتونی، باید سزارین کنی خوشت نیومد؟ 

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با دکتر صفیه عشوری مقدم بودم دوتا سزارین بیمارستان اقبال فوق العاده راضی از همه چیز

سلام مامان عزيز

ممنون ازتون.سزارين رو ترجيح ميديد؟چقدر زمان برد بتونيد رو پا بشيد،شنيدم خيلي درد داره

🥰
سلام مامان عزيز ممنون ازتون.سزارين رو ترجيح ميديد؟چقدر زمان برد بتونيد رو پا بشيد،شنيدم خيلي درد دا ...

خواهش میکنم

من دوتا سزارین داشتم فقط تجربه طبیعی نداشتم ولی ۱۰۰ بارم برگردم عقب بازم سزارین انتخاب می‌کنم من اون زمان خیلی تو نی نی سایت خاطرات زایمان میخوندم اصلا از اینکه تو اون شرایط طبیعی قرار بگیرم و دائما بدنم دستکاری بشه خوشم نمیومد دیگه رفتم‌سزارین و راضیم

میانگین ۲۰‌روزی طول کشید تا خوب بشم تقریبا

من متوجه نشدم چی خورد تو‌ ذوقت، دوس داری طبیعی زایمان کنی چون گفت نمیتونی، باید سزارین کنی خوشت ...

گلم من ميخوام طبيعي زايمان كنم اما دكتر ميگه چون تو اجازه معاينه نميدي چطور ميتوني در طول روند زايمان طبيعي كه مدام بايد معاينه بشي تحمل كني؟گفت تو پدر منو در مياري

🥰
خواهش میکنم من دوتا سزارین داشتم فقط تجربه طبیعی نداشتم ولی ۱۰۰ بارم برگردم عقب بازم سزارین انتخاب ...

عزيزم خدا رو شكر ،پس اين همه تبليغات زايمان طبيعي برا چيه،من سنم بالاست ٣٩سالمه و اولين بارداري ام هم هست

🥰
گلم من ميخوام طبيعي زايمان كنم اما دكتر ميگه چون تو اجازه معاينه نميدي چطور ميتوني در طول روند زايما ...

خب راستش منم میخواستم همینو بگم اما چون دقیق متوجه نشدم دوباره پرسیدم، من تو‌مطب دیدم معاینه ماه‌های آخر یکم سخت و دردناکه، با انگشت دهانه رحم چک میشه، تو روند زایمان طبیعی هم همش میان تو اون حال درد چک میکنن، شما قرار باشه همش خودت رو‌ جمع یا سفت کنی نمیتونن خودت بیشتر اذیت میشی! باید اول سر این موضوع با خودت کامل کنار بیای، اگه درمان شدی که اصلا نباید مطرح میکردی و راحت اجازه معاینه میدادی، ممکنه هنوز درمانت کامل نشده.. برای امتحان خودت به نظرم برو پیش یه دکتر دیگه هیچی نگو ببین میتونی بزاری بدون انقباض معاینه‌ت کنه؟! اگه تونستی برو طبیعی.. چون معاینه زایمان به مراتب بیشتره، میرن میان دهانه رحمت رو چک میکنن، خود روند زایمان هم از همون کاناله

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
عزيزم خدا رو شكر ،پس اين همه تبليغات زايمان طبيعي برا چيه،من سنم بالاست ٣٩سالمه و اولين بارداري ام ه ...

گفتم‌که من تاحالا طبیعی تجربه نکردم

حس خودم و تجربه از سزارین رو گفتم براتون

آن شالله زایمان خوبی داشته باشین

خب راستش منم میخواستم همینو بگم اما چون دقیق متوجه نشدم دوباره پرسیدم، من تو‌مطب دیدم معاینه ماه‌های ...

عزيزم رفتم امروز پيش يك ماما اسمش خانم خياباني هست خيلي معروفه ميگه با اموزش ميتوني و نمونه داشته كه انجام شده،چقدر متخصص زنان با ماما فرق ميكنه

🥰
عزيزم رفتم امروز پيش يك ماما اسمش خانم خياباني هست خيلي معروفه ميگه با اموزش ميتوني و نمونه داشته كه ...

چه خوب پس ایشالله به خواسته دلت برسی و نی‌نی رو‌ به سلامت بغل بگیری 🤲♥️