2777
2789
عنوان

بچها تو صندوق خونگي تقلب كردن حالا فحش ميده به من

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 163 پست
بعضی از نظرات عجیب هستن عزیزم دنیا پیشرفت کرده الان شما بخوای شکایت کنی میری دفتر قضایی شماره طرف رو ...

عزیزم عجیب نیست واقعا اون خانوم راست میگن جدیدا قانون شده این باید آدرس باشه و اس ام اس بره و ثابت کردنش جدا خرج داره برای ده تومن نمیارزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از نظرات عجیب هستن عزیزم دنیا پیشرفت کرده الان شما بخوای شکایت کنی میری دفتر قضایی شماره طرف رو ...

ميدونم 

ولي ميترسم مسخرم كنن بگن حق با تو نيست

ولي واقعا قضيه همينه ك گفتم 

دمت گرم چندنفر کوتاه نیان این کلاهبردارا آدم میشن.شوهرمن کوتاهی کردنذاشت وگرنه منم پول از حلقومشون م ...

اره جدا چون واقعا دادگاه ها سخته.... من رفتم با یه شماره چندتا رسید نمیشه. 

. من الان ازشون دست نوشته دارم بدهکار بهم بازم اونم میکنن قسط بندی دقیق به سزا اش نمیرسه 

وااییی یاد خودم افتادم منم شرکت کردم بیرونم کردن ندادن پولارو کلی نفرین اشون کردم گفتم ان شالله از گلوی هرکی برداشته پایین نره ان شالله واسه سرطان بدن این پولا رو روز بعدش پولامو زد دیگه نه شرکت کردم نه پیشنهاد کردم شرکت کنن

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
شرایط شما حتما متفاوته ایشون پرینت حساب و پیامک و دوستش مدرکشه 

عزیزم منم هردو بعلاوه شاهد چون چند نفر بودیم و ویس و کلی چیز میز داشتم.... اصلا همکاری نکردن اول گفتن آدرس گیر بیارین آوردیم... زنگ زدن اونا براحتی بهانه آوردن که آره پول زدن چون بدهکار بودن باید میدادن دادگاه گفت کو مدرکتون که پولو زدی علتی داشته که بهت برگردونه؟ اونجا بود که ما شرخر وارد کردیم