2777
2789
عنوان

بچها تو صندوق خونگي تقلب كردن حالا فحش ميده به من

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 163 پست
خاهر تو كس و كار داشتي  من خودم خرج خونه ميدم بي كس و كار

نه بابا منم تنها افتادم دنبال کارام. شوهرم پول به باد داده بود من دادگاه پاسکاشو میرفتم یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم ندیده و نشناخته اعتماد نکن یکم جنحال بازیم یاد بگیر وگرنه تو این دنیای نامرد بی زبون باشی قورتت میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی صندوق دختر برادر شوهرم درست کردفکر کنم ده میلیون بود

منم تازه ازدواج کرده بودم گفتن نه نگفتم 

بعد ی مدتدیدم همش اسم فامیلای مادرش در میاد انگار دلبخواهی انتخاب میکرد ی سال تموم شد درومدم دیگه هم ثبت نام نکردم بسیار دختر دریده ای هم بود پاچه همت رو میگرفت

شکایتم بخوای بکنی باید آدرسش بلد باشی وگرنه دردسره و حکم غیابی میگیری که اونم باید ضامن ببری کلی الک ...

بعضی از نظرات عجیب هستن عزیزم دنیا پیشرفت کرده الان شما بخوای شکایت کنی میری دفتر قضایی شماره طرف رو میدی جد و ابادشو می کشه بیرون . من خودم یه مزاحم تلفنی داشتم فقط شماره داشتم دادم به دفتر قضایی عکس اسم فامیل کد ملی ادرس .... همه چیش اومد بالا

اصلا نترس تو کاری نکردی ک ترس داشته باشي؛ بالاخره باید حقت رو بگیری همچین آدم هایی باید بهشون ی درس حسابي داد ! بهش بگو میرم پيگيري میکنم از طریق پلیس تا حالت باید سر جاش ! 

ب مامانت چيزي نگو اگ دیدی قضیه کش دار شد اون وقت بگو ؛ 

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

من فک کنم اصلا وامی در کار نیست هر ماه یه پولی ازت گرفته سرکاری 🤦‍♀️

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
من فقط یه اسم و شماره کارت داشتم اون با من 13 ساعت راه هیچی هیچی ازش نداشتم دیگه.... یک بلایی سرش آو ...

دمت گرم چندنفر کوتاه نیان این کلاهبردارا آدم میشن.شوهرمن کوتاهی کردنذاشت وگرنه منم پول از حلقومشون میکشیدم بیرون باز نصف پولمون زنده کردم ولی اصل کاری خیلی راحت در رفت. آخ هروقت یادم میادم حرصم میگیره

بعدم مامور در خونه تو ک نمیاد ؛ میره در خونه اونی ک شکایت کردی ازش ؛ 

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)