2777
2789
عنوان

خواهرشوهرعزیزممممم اومده خونمون چند سال بمونه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 46 پست
ببین دلم میخاد سرمو بکوبم تو دیوار بخداااا

منم وضعیتم مثل توبود یه خواهرشوهر دارم ک بچس ۶ سالشه ن جلوش میشد فیلم معمولی دید شوهرم میگفت این فیلم خشنه روش تاثیر میزاره😐ن لباس راحت پوشید نه با شوهرم میتونستم معمولی حرف بزنم چون حسودی میکرد و سریع گریه میکرد و دائم هم بغل شوهرم بود اصلا شوهرم منو نمیدید هرکی نمیدونست فکر میکرد بچه شوهرمه شبا هم میذاشتم وسط من و شوهرم میخوابید البته ظهرا بود جای من کنار شوهرم میخوابید دگ هروقت شوهرم میومد خونه اینم باهاش میومد خونمون دگ همش به خواهرشوهرم چشم غره میرفتم هی بهش میگفتم اینکارو نکن اونکارو بکن یا شوهرمو میگفتم اینجوری باشه من ازین ساختمون میرم دوروز باهام قهر بود شوهرم ولی دگ خواهرش نیومد 😁😁😁

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ب همین چیزا فک میکنم دلم میخاد بمیرمممم

من جات باشم به شوهرم میگم دلم برای پدرومادرت تنگ شده.بریم شهر اونا زندگی کنیم.بدون اونا هرگززززز🤧🤣🤣🤣

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ببین برو یه جوری که تابلو نباشه یه کم سنگریزه و خاک بریز تو کفشش ان شاءالله افاقه کنه بره. یه نفر ای ...

چ جالب منم نشنیده بود

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

حالا تو هم یکم بی محلی کن یا از خواهرشوهرت حسااااابی کار بکش فرش دربیار صداش کن بات کمک کنه بشوره خودت برو مثلا غذادرست کن موقع ابکشیدن بیا همینجوری کارای سخت ازش بکش ببین چجوری فرار میکنه

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  
اخه چطور وقتی مزه پول و کار رفته زیر زبونش 

من ۱۰ سال شرایط بدتر از شما داشتم. خانواده ی شوهرم با اینکه تو یه شهر هم هستیم یا خودشون یا بچه هاشون اینجا بودن و آزار میرسوندن. یه مدت یس خوندم یه کم هم خاک ریختم تو کفششون . به طرز عجیبی خدا رو شکر شرشون کم شد.

نمیدونم چکار کنم اصلا

بابا با یکی حرف بزن

رابطت با همسرت چجوریه؟اصلا نمیتونی حرف بزنی؟

زندگیتو خراب کرده که 

مگه کلفت خانومی بشوری بپزی بیاد هیچ کاری هم نکنه فقط کیف کنه

کار میکنه به سلامتی خانوادش وظیفشونه یه خونه بگیرن براش یا بیان همین شهر پیشش باشن 

به نظرم زیادی نریز تو خودت 

نمیگم دعوا کن نه ولی حرف بزن خواستتو بگو 

تا کی بریزی تو خودت و هیچی نگی مثل زالو ازت استفاده کنن

حالا تو هم یکم بی محلی کن یا از خواهرشوهرت حسااااابی کار بکش فرش دربیار صداش کن بات کمک کنه بشوره خو ...

بزار ی چیزی بگم

وقتی زایمان کرده بودم 

اصرااار ک من بیام خونت کمکت 

یک هفته اینجا بود روز اخری داشت گریه میکرد گفتم چته

گف همه منو بخاطر کار کردن میخان 

گفتم مگ خودت نخاستی بیای کمک مگ من گفتمت بیای

بابا با یکی حرف بزن رابطت با همسرت چجوریه؟اصلا نمیتونی حرف بزنی؟ زندگیتو خراب کرده که  مگه ک ...

بارها ب شوهرم گفتم ولی بی فایدس 

حاضره من نباشم ولی خاهرش احساس ناراحتی نکنه

دیگه عضوی از شماست تو اون خونه هست کارها را باهاش تقسیم کن آشپزی را بذار عهده اش و جارو ردن ازش بخاه گاهی باید مستقیم حرف زد بی پروا بگو از فردا کارها را تقسیم میکنیم به شوهرت حرفی زد بگو مثل خواهرمه دیگه اینجاست بزای اینکه احساس غریبی نکنه معذب نباشه این پیشنهاد را دادم 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏