2777
2789

دوستان 50 میلیون پول دارم چی باهاش بخرم یا چه کاری میشه باهاش راه بندارم سود داشته باشه بانک که سودی نمیده پولم روزبروز بی ارزشتر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز انلاین شاپ هیچی ب فکرم نمیرسه اخه پولت اصلا نمیرسه برا مغازه 

مثلا میتونی با ۵۰ تومن لوازم ارایشی بخری از طریق گوشی بفروشی

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

لباس زیر بیار تو خونه بفروش یا آنلاین شاپ بزن البته باید روابط عمومیت بالا باشه بعدم از کم شروع کن ببین اصلا مشتری داری یا نه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
با 50 کمه چه مغازه ای

تو شهر ما میشه لباس بچگانه یا نوزادی 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
بعد فروش میره جنسا رو دستم نمونه

خب از کم شروع کن هر جنسی میخای بخری 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
لایک کن منم بخونم

عزیزدل اتفاقی امضاتونو خوندم چجوری کاربری تون ترکید چون منم میخوام حساب کاربریم کلا حذف بشه؟؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.