2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه زن تحصیل کرده رو تو جایگاه حقوقی یا دکترا میبینم برای من جذاب نیست ولی عاشق اون خانمی شدم که اولین خلبان خانم کشورمون بود

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

طراحی لباس 

یه شغلیه که اگه حرفه ای باشی درآمد عالی ای داره

فشار روت نیست 

شغل لطیفیه

ساعت کاری فشرده و زیادی نداره

توش کلی ذوق و هنر هست

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

ببین من کارمندم

ولی بعد ۸ سال ب این نتیجه رسیدم زن باید ی شغلی داشته باشه ک تایم بیشتری با بچه ش باشه

درسته ک درس خوندم تحصیل کردم حقوق دارم ی سری مزایا دارم ولی دلم میخواست ساعت کاریم تا ۲ بود بیشتر با پسرم میبودم

ولی اگه مجردی و یا متاهلی و بچه نداری بچسب ب کار حسابی بار خودت رو ببند وقتی هم بجه دار شدی تایم کاریت رو تنظیم کن ک با خانوادت هم باشی

در کل من از شاغل بودن راضیم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

میگن معلمی. 

من خودم معلمم ولی به خدا که راحت نیست 

۴۰ تا بچه کلاس اولی که باید بهشون یاد بدی از صبح میرم تا وقتی برمیگردم همش سرپام و مدام یکی هم داره استین و مانتوم رو میکشه 

چون دخترن همش باید بهشون عشق بورزم 

کلاس بزرگه برا که صدامو بشنون باید عربده بزنم 😭

حقوقشم که نگم واویلاست 

با این ساعت کار میشد برم کارمند بانک بشه سه برابر بگیرم 

و در اخر میگن سه ماه تعطیلی خوش میگذره و خبر ندارن معلم بیچاره هر ماه کم کم ده پونزده روز تو سه ماه تعطیلی میره سرکار برا تجدیدیا و ....

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂