2789

بچه ها من حاملم گلوم ورم کرد رفتم پیش دکتر غدد بهم گفت برو آزمایش از تیروئید و یه سونوگرافی از گردن انجام بده بعدشم دستور آزمایش و سونوگرافی رو تو نسخه الکترونیکی برام ثبت کرد. منم هر دو رو انجام دادم امروز نتیجه رو بردم دکتر گفت چرا تو آزمایشت tsh یا همون هورمون تیروئید رو نزده؟گفتم نمیدونم بعدش سونو رو نگاه کرد گفت چرا سونو از تیروئید انجام دادن؟ من گفتم سونو از گردن انجام بشه گفتم نمیدونم من که نمیدونم شما تو نسخه دستور چیو دادین؟ بعدش تو کامپیوترش نشون داد دیدم آره دکتر درست دستور داده خلاصه زنگ زدم آزمایشگاه بررسی کردن گفتن آره اشتباه شده نتیجه درست رو فردا میدیم بهتون بعدش رفتم سونوگرافی بعد کلی بحث کردن مجاب شدن دوباره سونو رو از گردن برام انجام بدن حالا فردا باید جواب هردو رو دوباره ببرم پیش دکتر ، امروز یه ویزیت الکی از جیبم رفت با کلی اعصاب خوردی و وقت تلف شدن😣

این بلا سر من. تو حساسترین دوران زندگی آیم در حاملگی ایم هم آمنیوسنتز هم جواب آزمایش هم روی مشخصات نمونه ها اشتباه افتاد 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
این بلا سر من. تو حساسترین دوران زندگی آیم در حاملگی ایم هم آمنیوسنتز هم جواب آزمایش هم روی مشخصات ن ...

سرشون با کو*ن شون بازی میکنه خواهر خیر سرم جای خصوصی هم رفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازمایش پسرم ۹۰۰ هزار تومن شد .

دکتر تا دید گفت فردا بستری 

کلسیم خیلی پایین 

گاز خون خیلی بااالا 

رفتیم بیمارستان همون دکتر باز دید گفت بستری 

رفتیم توی بخش کودکان اورژانس 

وای وای نگم چه بیماریهایی 

بچه من حالا سالم هیچیش نبود چکاپ بود ازمایشات یکسالگی اینطور 

سریع گفتم به شوهرم بریم من بمیرم بستری نمیکنم 

دکتره گفتیم باز ازمایش نوشت 

دادیم بچه رو شوهرم برد خونه 

من موندم جواب گرفتم 

همه ساااالم شکر خدا 

زنگ زدم ازمایشگاهه گفتم یه عذر نخواستن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

فک کن من اوایل بارداریم شک کردم که باردارم رفتم ازمایش خون دادم بعد یه ساعت بعد جوابش اماده شد بعد تجربه ازمایش بارداری نداشتم پرسیدم جوابش چیه گفت منفی گفتم مطمئنید گفت بله منم دیگه نگاه نکردم به عدد بتا بعد ۱۰۰۰ بود عددم دیگه واسه خودم ابجوش و زعفرون دم کردم که پریود شم چای دارچین هرشب میخوردم ورزش کردم تازه انفولانزا گرفته بودم حالت تهوع شدید داشتم دکتر گفت کرونا گرفتی 😂😂 تا دو هفته بعد جواب ازمایشو دیدمم فهمیدم هی واییی من 😱

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
ازمایش پسرم ۹۰۰ هزار تومن شد . دکتر تا دید گفت فردا بستری  کلسیم خیلی پایین  گاز خون خی ...

عوضی ان همه شون یعنی امروز انقدر اذیت شدم تو ترافیک ها و از اون طرف معطلی و کلی دعوا با سونوگرافی اصلا یه وضعی بود. امروز بدشانسیم تکمیل بود همون موقع ماشین روشن نشد🤦‍♀️حالا ماشینی که اصلا مشکل نداشت دو نفر هول دادن روشن شد بعدش که کارهام تموم شد بابام بردش تعمیرگاه

فک کن من اوایل بارداریم شک کردم که باردارم رفتم ازمایش خون دادم بعد یه ساعت بعد جوابش اماده شد بعد ت ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️به خیر گذشت؟ بچه چیزیش نشد؟

اینا اصلا معلوم نیست حواسشون کجاست

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️به خیر گذشت؟ بچه چیزیش نشد؟ اینا اصلا معلوم نیست حواسشون کجاست

اره خداروشکر چندبار اومدم برم با ازمایشگاه دعوا کنم گفتم ولش کن حالا زیربار نمیرن تازه بیشتر حرص میخورم تو این شرایط 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
اره خداروشکر چندبار اومدم برم با ازمایشگاه دعوا کنم گفتم ولش کن حالا زیربار نمیرن تازه بیشتر حرص میخ ...

اصلا زیر بار نمیرن امروز که با آزمایشگاه دعوا کردم میگه خب در عوض هزینه آزمایش هورمون تیروئید رو ازتون نمیگیریم اون هزینه اش حساب نشده الانم نمیگیریم تا جبران بشه براتون. گفتم نه پس بیا بگیر پولشو بعد این همه که من امروز اذیت شدم به خاطر اشتباه شما

اصلا زیر بار نمیرن امروز که با آزمایشگاه دعوا کردم میگه خب در عوض هزینه آزمایش هورمون تیروئید رو ازت ...

اره چیزی که زیاد دارن روعه..حالا ایشالا مشکلاون برطرف میشه دیگه حرص و جوش نخورین استرس و حرص برای تیروئید خوب نیست اصلا

عوضی ان همه شون یعنی امروز انقدر اذیت شدم تو ترافیک ها و از اون طرف معطلی و کلی دعوا با سونوگرافی اص ...

اره والا 

مال ما هم همینطور 

دقیقا تاااصبح من گریه کردم که بچه بستری میخواد بشه چه استرسی کشیدم 

از حاده چالوس اومدیم طبی کودکان امام علی کرج هزینه برو بیا اذیت 

اخرش جواب ازمایش اشتباه بوده ۹۰۰ کوفتشون بشه والا 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...