2777
2789
عنوان

ببینین شوهرم حق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 93 پست
تحمل میکنم دیگه شخصیتش وسواسه ولی میگم همه چی برا خونه میخره سفر داخلی و خارجی هم هر سال میریم خونه ...

ببین پس فک کنم اگه شل بگیری بهتر باشه

اهمیت نده به گفتنش

رگ خوابش چیه؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂😂😂

والا دیگه😂تو هر تاپیکی یکی از اینا هست

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه مدت شروع کن به سالم خوری و برنجو کم کن و پیشش تاکید کن میخام برنج کم بخورم ولی گوشتم نسبت به برنجم زیاد باشه و اینا ببین بازم ایراد میگیره اگر ایراد گرفت خسیسه اگر نه که دوست داره سالم باشین خانوادگی ولی نظرشو تحمیل میکنه دیگه با مشاوره مشورت کن ببرش مشاوره خوب میشه انشالله 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
عزیزم این پز بود خدا منو بکش!!!!😐😐😐من میگم یعنی خیلی رفتار زشتیه

خدانکنه تو رو بکشه عزیز

اما میگی عشقم و گفت گه خوردم و فلان

خب میبینی که طفلی ناراحته

عزیزم باتوجه به چیزایی که از شوهرت گفتی خوبیاش از بدیاش بیشتره. بخاطر همین ۱۵سال تونستی باهاش زندگی کنی. خسیس نیست یه جور وسواس فکری داره. اگه خسیس بود خونه به نامت نمیکرد، سفرداخلی و خارجی نمیبرد، همه مایحتاج خونه رو نمیخرید. به این آدم خسیس نمیگن...پس فک نکن اگه جداشی با یه مرد ایده آل ازدواج میکنی. همه آدما یه خوبیا و بدیهایی دارن از جمله خود شما‌. فقط موضوع اینه که خوبیها بیشتره یا بدیها‌‌. بنطر منکه یجوری قلقش و دستت بگیر و کنار بیا. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اره مثلا زیاد بخوره میگه چقد میخوری باید طبق استاندارد اون بخوره

اسی حین غذا درست کردن یه کوچولو بخور مثلا هربار غذا سربزنی یه لقمه بخور که سر سفره کمتر بخوری،ولله ارزش نداره اعصابت خرد کنی شوهرت بعد ۱۵ سال درست نمیشه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
کاش منم خونه به نامم بود میگف غذا نخور اصلا..ب همچین آدمی خسیس نمیگن عزیزم 

واقعا الان دست و دلبازاش خونه به نام زنشون نمیزنن که هیچ یه جوری می خوان مال و ثروت زنشون رو هم هاپولی کنن تازه  سفر داخلی و خارجی رو هم نگفتم

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است ،با دوستان مروت با دشمنان مدارا
من مثل شوهر شما رفتار می کنم، چون شوهرم گاهی زیاده روی میکنه اضافه وزن داره ، شاید رو تقسیم غذا حساس ...

چرا خسیس هس هرچند انکار میکنه البته نسبت به خیلیا شاید بگن خسیس نیس چون همیشه سعی میکنه بهترین وسیله زندگی و خونه و ماشین و سفر رو بخره ولی مثلا هر هفته میره رستوران ولی به جای سه پرس دو پرس غذا میخره خیلیا کمتر شاید برتگن ولی برا هر کی یه پرس میخرن من با توجه به شرایط خودمون میگم خسیسه 

ولی اره راس میگی بیشتر سر این حساسه که کمتر از اون بخورم ببشتر میخورم ناراحت میشه اخه اون نهار رو بیرون میخوره

استانداردش یه پرس غذا برا دونفررمون 

استانداردش خوبه که، عزیزم جنبه ی مثبتشو نگاه دیدی خارجیا غذا کم می خورن همه باربی ان ، خواهر ۱۵ سال باهاش ساختی الان به فکر اینی رفتارش بده همه که همه ویژگی خوب رو باهم ندارن

خدانکنه تو رو بکشه عزیز اما میگی عشقم و گفت گه خوردم و فلان خب میبینی که طفلی ناراحته

آره شاید نباید اینطور می گفتم اما درکل سخته شوهر آدم اینکارو کنه داشتم‌حق رو به ایشون میدادم 

واقعا الان دست و دلبازاش خونه به نام زنشون نمیزنن که هیچ یه جوری می خوان مال و ثروت زنشون رو هم هاپو ...

دقیقا همینطوره..گناه دارع ب همچین آدمی بگن خسیس☹️☹️😥😥

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎