2777
2789
عنوان

سریال بیگناه

88 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها بیایبن نظر بدین.به نظرتون الان که معلوم شده بهمن عموی فروغه چی میشه؟

خیلی سناریوی چرکی بود به نظر من که همچین عاشق و معشوقی عمو و خواهرزاده در بیان.

شایدم بهمن برادر واقعی بهرام نباشه!!!!

نظرتون چیه؟

به نظر من جالب شد 

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر نمیکنم واقعیت داشته باشه یه گرهی تو کارشونه

خیلی کار زشتیه برای بیننده کردن اگه واقعا عموش باشه.این حجم از عاشقی معنی نداره.امیدوارم معلوم بشه برادر واقعی بهرام نیست.

عزیزم سلام توروخدا اگه پیامم رو میبینی کمکم کن. پسر منم عین کوچولوی شما حساسیت داره و مدفوعش کشدار هست و بلغم میبینم توش. خودم کاملللللالل رژیم رو رعایت میکنم فقط برنج و نان و مرغ و ماهیچه گوسفند میخورم. دکتر فوق آلرژی هم بردم بهش شیر آپتامیل پپتی داده. الان یه ماهه داره شیر خودم و پپتی رو میخوره خلطش کم شده ولی رفع نشده. کوچولوی شما کی حالت کشدار مدفوعش درست شد ? و کی اآلرژیش خوب شد توروخدا کمکم کن خیلییییی درمانده م افسردگی شدید گرفتم