2777
2789
عنوان

شب اول طلاق

1361 بازدید | 33 پست

من امروز بعد ۴ ماه با وکالتی که داشتم جدا شدم از روزی که تصمیم به طلاق گرفته بودم جز روزای اول بقیه روزا خیییلی حالم خوب بود همه فامیل و آشناها میگفتن روحیم بهترشده و خیلی دغدغه فکریم کمتر شده بود

امروز رفتم محضر و همه چی تموم شد به شوهرمم نگفتم بیاد...دیشب خیلی دلم گرفته بود و خیلی گریه کردم چشمام صبح باز نمیشد توی محضر هم گریم گرف الانم یهو بغض میکنم بااین وجود دوست ندارم به اون روزا برگردم حتی فکرکردن بهش حالمو بد میکنه فقط دلم میگیره بخاطر جوونی از دست رفتم بخاطر خاطره های خوبی ک بالاخره تو هرزندگی ای هست

بنظرتون طبیعیه؟

اره عزیزم طبیعیه 

به مرور زمان حالت خوب میشه به خودت فرصت بده

وقتی انقدر ماهرانه بعضی کلمات رو خلاصه میکنید مثلا سز (سزارین ) ، پری ( پریود ) ، بز ( بذار ) ، آز ( آزمایش) و...   دلم میخواد خشتک دران سر به بیابون بذارم ! چقدر ماهرید آخه لنتیا ! با این دو ثانیه زمانی که در نوشتن صرفه جویی میکنید ، حتما میتونید دوتا تاپیک بیشتر از فتنه گری های جاری و خواهر شوهر بزنید لابد 😈                                     افاده ای های افراطی هکسره ای عزیز ؛ والا بخدا همه جا نباید به جای (ه) ، کسره بذارید . بخدا کسره جا و مکان داره . اول یاد بگیرین بعد جمله هاتون رو با هکسره های اشتباه تو چشم ما کنین . شیک نیست . بی سوادانه است . مرسی .لینک حذف تاپیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط بهش پیام دادم گفتم همه چی تموم شدالبته قبلش خیلی میومدو میرف خیلییی اذیتم کرده بود

انشاالله ازامروز به بعد روی خوب زندگی رو میبینی پیشرفت وخوشبختی درانتظارته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
انشاالله ازامروز به بعد روی خوب زندگی رو میبینی پیشرفت وخوشبختی درانتظارته

انشالله.....خیلییی اذیت شدم ولی چون چهارساله ازدواج کردم البته یساله رفتم خونه خودم بدون عروسی و قبلش هم یسال نامزد بودم و قبلترشم ۴ سال دوست بودیم یخورده سخته