2777
2789
عنوان

مربی ورزش داریم اینجا؟

93 بازدید | 8 پست

تو باشگاه دوچرخه ثابت میزنم میخوام شکمم اب بشه و رون و با سنم بزرگ. اخرش نفهمیدم دوچرخه لاغر میکنه پایین تنه رو یا بزرگتر میکنه؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

باسن رو پهن و زانو رو خراب. رون رو لاغر.ساق پا سفت

چرا زانو رو خراب؟

اگر باسن رو پهن میکنه پس رون رو هم بزرگ میکنه اینطور نیست؟

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زانو رو خراب؟ اگر باسن رو پهن میکنه پس رون رو هم بزرگ میکنه اینطور نیست؟

دوچرخه ثابت بیشترین فشار رو ب زانو وارد میکنه ...و منجر یه ساییدگی زانو میشه.

باسن هم بعلت اینکه رو صندلی نشستیم پهن میشه..ران چون پا با رکاب بالا و پایین میره تغییر سایز میده.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
دوچرخه ثابت بیشترین فشار رو ب زانو وارد میکنه ...و منجر یه ساییدگی زانو میشه. باسن هم بعلت اینکه رو ...

ممنون عزیژم گفتید ران تغییر سایز میدع، کوچیکتر میشه یا بزرگتر؟

با ماحرفه ای تمرین کنید وخوش اندام شوید  

بله من مربی با13سال سابقه کار هستم ،کارشناس ارشد فیزیولوژی ،مربی اسپینینگ هم هستم سالیانه ساله

اسپینینگ چربی سوزی بالایی داره به شرطی که شما منظم تمرین کنید و مربیتون وبرنامش هم بسیارمهمه که نتیجه بگیرید از اون مهمتر اینه که مربیتون خوب باشه ومراقب باشه آسیب نبینید

التدا درد عضلانی وپادرد شدیدی پیدا می کنید آسیب نیست اون معمولا افراد عضله چهارسر(ران) ضعیفی دارند واونه که باعث درد زانو میشه، عضله اشتخوان رو نگه میداره، وقتی عضله ضعیف باشه استخوان میچرخه ودر نهایت آسیب میبینه با اسپینینگ اضولی شما ابتدا عضله چهارسرتون که تقویت کننده عضله دورزانو هست رو تقویت می کنید سپس بعد از اون عضله زانوهم تقویت میشه واز زانو محافظت میکنه ودرد برداشته میشه

تمامک بدن تغییر سایز پیدا میکنه بستگی به برنامه مربیتون داره

اگر  تهران محدوده پاسداران،نارمک ونیاوران هستید خوشحال میشم  حضوری درخدمتتون باشم ،کلاسهای آنلاین هم داریم کلیه رشته ها .

اسپینینگ- بدنسازی-شکم وپهلو(cx)- دTrx- فیتنس- فانکشنال -حرکات اصلاحی در خدمت همگی عزیزان هستیم.09198243995

با ما حرفه ای ورزش کنید وخوش اندام شوید