2777
2789
عنوان

به نوزادم چه شیری بدم وزن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 18 پست
اره عزیزم نان ب دختر منم نساخت یبس میشد

ببلاک امتحان کن .انشالله بهش میسازه قیمتشم اخرین بار گرفتیم ۴۷ بود

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

دختر من سه ماهشه بعداز چهل روز موقعی که میخواستم شیرش بدم جیغ میکشید وصورتشو چنگ مینداخت خیلی تلاش ک ...

کار خوبی میکنی به بقیه چه ربطی داره .مهم ارامش بچته 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من سه ماهشه بعداز چهل روز موقعی که میخواستم شیرش بدم جیغ میکشید وصورتشو چنگ مینداخت خیلی تلاش ک ...

خوب کاری میکنی مهم فقط آرامش خودت و بچست،  یکی با شیر مادر بزرگ میشه یکی با شیرخشک،  مهم اینکه تا آخر که بچه نمیمونن همشون بزرگ میشن

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

ببلاک امتحان کن .انشالله بهش میسازه قیمتشم اخرین بار گرفتیم ۴۷ بود

باش عزیزم مرسی جواب دادی ♥️

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗