2777
2789
عنوان

به نوزادم چه شیری بدم وزن بگیره

335 بازدید | 18 پست

دخترم ۱۵روزشه با وزن ۳۹۵۰دنیا آمد انقد تپلی بود ولی وزن کم کرد یه هفته پیش ۳۳۰۰شده بود 

شیر خشک آپتامیل میخوره احساس می کنم اصلا وزن نگرفته ، چه شیری بدم وزن بگیره 🥺

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی دکتر میگفت گیگوز خارجی چربی اش بیشتر چاق کننده اس حالا دقیق نمیدونم من آپتامیل و نان شنیدم مزه اش بهتره 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

نوزاد ۱۵ روز اول وزن کم میکنه کاملا طبیعیه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بعد بدنیا اومدن طبیعیه بچه ها وزن کم میکنن فقط شیر خودتو بده

خب شاید یک مشکلی داره که شیر خودشو نمیده یا شاید اصلا شیر نداره ، چرا باید بهش بگین فقط شیر خودتو بده

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

خب شاید یک مشکلی داره که شیر خودشو نمیده یا شاید اصلا شیر نداره ، چرا باید بهش بگین فقط شیر خودتو بد ...

اهان من دقت نکردم ک شیر خودشو نمیده ✋

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
خب شاید یک مشکلی داره که شیر خودشو نمیده یا شاید اصلا شیر نداره ، چرا باید بهش بگین فقط شیر خودتو بد ...

اره عزیزم مشکل نوک سینه دارم😒

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
شيرخشك سيميلاك١ ( ايرلندي اصل ) قيمتش ٦٠٠ تومنه ولي واقعا شيرخشك ارزشمنديه. اگر توانايي مالي دا ...

ممنون عزیزم در توانم نیست ♥️🖐️

دختر من سه ماهشه بعداز چهل روز موقعی که میخواستم شیرش بدم جیغ میکشید وصورتشو چنگ مینداخت خیلی تلاش کردم ولی درست نشد وشیر خشک میدم دکتر میگه بخاطر رفلاکس هست،حالا از اون موقع تاحالا هرکس منو میبینه میگه لباستو بزن بالا بزارش زیر سینت یعنی همه میخوان به چشم ببینن ،منم میگم دخترمو عصبی نمیکنم

من ببلاک دادم خوده زایشگاه که بودم پیشنهاد داد .وزنشم خوب بود ...نان به پسرمن نساخت یبوستش کرد

اره عزیزم نان ب دختر منم نساخت یبس میشد

دختر من سه ماهشه بعداز چهل روز موقعی که میخواستم شیرش بدم جیغ میکشید وصورتشو چنگ مینداخت خیلی تلاش ک ...

متاسفانه خیلیها درک ندارن