2777
2789
عنوان

درس خواندن در خانه

1553 بازدید | 14 پست

سلام دوستای گلم.🌹

شب تون بخیر🦋

یه سوال داشتم خدمتتون؛لطفا اگه در این زمینه اطلاعات و آگاهی چیزی دارین دریییغ نکنید که خیلی محتاجم🥺

من بنا به دلایلی(بابام نذاشت برم مدرسه به خاطر این که دخترم و بزرگ شدم و ...رفتن به بیرون رو بد میدونستن) سه چهار سال هس که ترک تحصیل کردم

تا کلاس هشتم بیشتر نتونستم برم مدرسه

تو این مدت به شدت روحیه مو از دست دادم و کم کم افسرده شدم در حدی که هر کی منو میبینه میگه چرا اینجوری شدی😔

از طرفی هم من شاگرد ممتاز کلاس بودم و درسام خوب و هوش خوبی ام دارم و هر چیزی رو هم زود یاد میگیرم

به خاطر همین تصمیم گرفتم تو خونه درس بخونم🙂💔

از لوازم التحریر کتاب کلاس نهم گرفتم و الان دارم فیلما و جزوه هارو نگاه میکنم و هر روز دارم به جلو میرم

دختر عموم هم کلاس نهم هس از اونم کمک میگیرم 

میشه شمام بهم کمک کنید بگید چه جوری درس بخونم؟چه جوری برنامه ریزی کنم که از کسایی که حضوری میرن مدرسه عقب نمونم؟

(بابام نمیذاره برم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنم)

به نظرتون میشه تو خونه درس بخونم و بعد برم امتحان بدم؟کجا امتحان بدم؟اصلا میشه؟همچين چیزی هست و امکان داره؟

لططططططططططفا کمکم کنید

چون من به خودم ایمان دارم و مطمعنم اگه درس بخونم میتونم در آینده به جاهای بالا بالایی برسم

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
اره بری بزرگسالان ازت امتحان میگیرن. 

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه وقتی راهنمایی بودیم آخرای سال میدیدم افرادی که سنشون بیشتر بود میومدن مدرسمون امتحان میدادن نمیدونم دقیقا قوانینش چیه ولی فکرکنم تو خونه خودشون میخوندن بعد یه مدرسه مشخص میکنن میرین اونجا امتحان میدید.

نهم نهاییه و نهایی ها آسون تر امتحانای داخلی‌ان حفظیات هارو که خودت سوال دربیار بخون و حفظ کن 

برای ادبیات بهت پیشنهاد میکنم کتاب کیمیای ادب پایه نهم بخر اونجا همه آرایه ها و کلمات هر درس نوشته شده اونجا بخون و تمرینش کن هر درسی یه آرایه رو توضیح میده بیا تو اینترنت سرچش کن و آموزش آرایه رو ببین.

ریاضیش هم موضوعات جدید داره اما اگر هشتمت رو خوب بلد باشی میبینی چقدر برات راحتتر میشه.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

برای تاریخ امتحانایی که براتون میذارن پرس و جو کردی؟

مطالعات حجمش بالاست خصوصا برای تو که بعد چندسال شروع کردی ممکنه یکم سختتر باشه سعی کن از قبل دروسش رو خونده باشی حفظ کرده باشی تا برات سخت نباشه.

هر درسی که میخونی برو تو کانالای مختلف یا اینترنت نمونه سوال همون درس رو دربیار انگار که داری از خودت امتحان می‌گیری برای خودت تایم تعیین کن و تو اون تایم امتحان رو حل کن تا با سوالات هم آشنا بشی.

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
من یادمه وقتی راهنمایی بودیم آخرای سال میدیدم افرادی که سنشون بیشتر بود میومدن مدرسمون امتحان میدادن ...

خییییییییلی ممنون عزیزم🥰💜

چون چند ساله که ترک تحصیل کردم خب قاعدتا همه مباحث رو فراموش کردم

به نظرتون چیکار کنم؟

خییییییییلی ممنون عزیزم🥰💜 چون چند ساله که ترک تحصیل کردم خب قاعدتا همه مباحث رو فراموش کردم به ن ...

خواهش میکنم

مشکلی نیست اگر فراموش هم کردی اگه برای تدریس ریاضی دبیر خوبی رو انتخاب کردی یه جور یادآوری هم میشه ولی خب نهم مباحث جدید هم داره سعی کن همونارو یاد بگیری

برای ریاضی پیشنهادم اینه که ویدیوهای سایت آلا رو ببینی هر ویدیوش نسبتا طولانیه ولی خب خیلی خوب توضیح دادن رایگان هم هست.

اره بری بزرگسالان ازت امتحان میگیرن. 

بابام نمیذاره برم مدرسه!یا همون مدرسه بزرگسالان 

منظورتون اینه تو خونه درس بخونم بعد واسه امتحانا برم مدرسه؟یا نه کلا برم مدرسه بزرگسالان واسه درس

خواهش میکنم مشکلی نیست اگر فراموش هم کردی اگه برای تدریس ریاضی دبیر خوبی رو انتخاب کردی یه جور یادآ ...

اگه امکانش هست میشه بی زحمت لینک شو بزاری ❤

بابام نمیذاره برم مدرسه!یا همون مدرسه بزرگسالان  منظورتون اینه تو خونه درس بخونم بعد واسه امتح ...

واسه امتحانا رو میگم. برو از الان با مدیرش صحبت کن شرایطت رو بگو و بگو میخوتم بیام امتحان بدم که مدرک بگیرم

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
اگه امکانش هست میشه بی زحمت لینک شو بزاری ❤

https://alaatv.com/

این سایتشه واردش که شدی برو قسمت ویدیوهای نهم همه دروس ویدیوهای آموزشی خیلی خوبی داره