2777
2789
عنوان

آيا اين كار درستي هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوب اگه نده و طرف نخوره میریزه دور گناه داره 

منظورم اين نيست كه ميزبان خودش بده

منظورم ابنه كه مهمون بره به صابخونه بگه فلاني يكم غذا بده ببرم براي فردا شوهرم ببره اداره

اگه خودش بگه مثلا غذا اضافه اومده میخایی ببری براشوهرت اره ولی مثل جاری من یکم غذا اضافه اومده بود میخاستم بدم ب یکی ازبرادرشوهرام ک از سر کار میومد ولی وقتی رفتم تو اشپزخونه دیدک یکی ازجاریام کل برنج با مرغ جم کردگفت میخام ببرم برا بچم نمیدونم چرا خونم میان وحشی بازیدر میارن هر بار میاد بدون اجازه هرچی غذا مونده میبره خوب لعنتب شاید اون مرغگزاشتم برا فردا خودم و شوهرم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

چند شب پيش تولد بچه ام بود 

با دوتا بچه كوچيك واقعا به سختي كلي غذاهاي سخت درست كردم كلا دستم به زياد ميره

خودمم كارمندم بچه هام غذا ميبرن مدرسه

بعد از شام نصف غذاها تقريبا اضافه اومد منم كلي خوشحال شدم كه تا چند روز از غذا پختن راحتم اخه هم كارمندم هم بچه شيري دارم

بعد يكي اومد گفت ميشه يكم غذا بردارم براي فرداي شوهرم؟ منم گفتم بله حتما عزيزم هرچقدر ميخواي بردار، بعد پشت اون همه اومدن غارت كردن يكي گفت مامانم اينو دوست داره ببرم 

يكي گفت بچم غذا نخورده ميبرم تو راه بهش بدم و هيمنجوري همه ظرفاشون رو پر كردن 

دريع از يه برگ كاهو كه بمونه

پاك پاك

خيلي تو ذوقم خورد راستش

به نظرم بيشعوري اومد

همشونم وضعشون خوبه خانه دارم هستن

زيادم صميمي نيستيم همكارهاي شوهرم بودن با خانواده