2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که با هم دانشگاهیم ازدواج کردم😂

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

هیچکدوم . خودم ترم آخر آشنا شدم با همسرم و به ازدواج هم ختم شد اما دوستای دیگه م ده نفر عوض کردن از ترم اول تا آخر فقط دوتاشون به ازدواج ختم شد . ترم اول هنوز هم سنت کمه هم کلی راه نرفته داری  اشتباهه رل زدن چون هم از درس عقب می افتی هم درگیر روابط غلط میشی چون طرف مقابل هم سن و سالش کمه و ممکنه وسط راه جا بزنه . بذار ترم های بالا که هم از بچه های دانشگاه شناخت پیدا کنی هم جا افتاده باشی چیری نتونه به درست لطمه بزنه هم اینکه موقعیت های خوبت رو از دست نده 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

اولا که ترم یک زوده (ترم سه به بعد)دوما کلا تو دانشگاه رل نزنید چون اگه کات کنید پسره سو استفاده میکنه و عکس چتاتون بین بچه های دانشکده پخش میشه، اما اگه خیلی نیاز به دوستی با جنس مخالف دارید این کارو بکنید اما آدم درستشو پیدا کنید یه پسر خوب