2777
2789

من احترام زیادی بهش میزارم وهیچوقت باهاش بدحرف نزدم یابی احترامی نکردم وهروقت میرم خونشون کارهاشونوانجام میدم ولی اون دوتاجاریم همش نشستن وهیچ کاری نمیکنن بعدهمش میگه بیچاره هاهیچ لباس نمیخرن خیلی قانع هستن خیلی بسازن الان یادم افتاده که نکنه این بهم تیکه میندازه اینم بگم من زیاداهل لباس نیستم ولی میرم اونجاسعی میکنم لباس تمیز وبوی خوب وارایش ملایم داشته باشم هدفش ازاینجورصحبت کردن چیه یاپدرشوهرم بهم میگه توبرام عزیزی نمیزاره حرفشوبزنه میپره وسط حرفاش که اون دوتاهم خوبن درصورتیکه اون دوتاهمش دعوادارن وگیس وگیس کشی دارن باهاش

گاهی انسانم آرزوست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه اینو یادت باشه 

زیاد که باشی زیادی میشی 

تو هم خیلی مایه نذار از خودت مهمونی که دارن دقیقا نود برو 

خیلی از سرجات بلند نشو 

یا مثلا اگر چایی ریختی اسم جاریتو ببر مثلا زهرا جان بی زحمت این چایی ها رو ببر بچرخون 

البته همش هم نمیشه به دید بد برداشت شاید واقعانظرش اینه که عروساش خوب هستن تعریفتون میکنه یاوسط حرف پدرشوهرت میگه میخوادبگه من همه عروسامو دوست دارم و....

حالاچون مادرشوهره همش به دید بد نگاه نکن

یعنی به من تیکه میندازه هروقت رفتم خونشون این حرفاروپیش میکشه 

بزار بزنه، مهم نباشه، من یبار چندسال پیش گف عروس فلانی اینقد فهمیدس اصلا خونشون برا ناهار نمیمونه😁من قصدموندنم نداشتم،