2777
2789
عنوان

می‌خوام سرخود متفورمین بخورم کیا استفاده میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 40 پست
قندم بالا نیست بیشتر بخاطر تنبلی می‌خوام بخورم دیگه خسته شدم از دکتر رفتن سه ماه رفتم فقط لتروزول دا ...

خب دکتر میسنجه جوانبو 

چون خیلی قرصش قندو میندازه

من هنوز بخاطرش گیجم و حالم بد 

به سختی بلند میشم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قندم بالا نیست بیشتر بخاطر تنبلی می‌خوام بخورم دیگه خسته شدم از دکتر رفتن سه ماه رفتم فقط لتروزول دا ...

متفورمین برای بالابردن سوخت وسازه  ولی دکترزنان به منم گفت هروعده دوتابخورم برای تنبلی تخمدان

متفورمین برای بالابردن سوخت وسازه  ولی دکترزنان به منم گفت هروعده دوتابخورم برای تنبلی تخمدان

خب منم واسه همون می‌خوام بخورم تازه می‌خوام با نصف قرص شروع کنم تا بیست روز دیگه که میرم دکتر بخورم بعد به دکترم بگم

دوزش چنده برا شما

نمیدونم مامانم عصبانی شد انداختش ندارم ببینم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

شوهرم میخوره برای دیابت همش یبوست داره از عوارضشه بعد داروی ضد یبوست میخوره گند میزنه به دستشویی😆 قند رو هم خیلی پایین میاره روزی ده وعده غذا نیخوره

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
خب منم واسه همون می‌خوام بخورم تازه می‌خوام با نصف قرص شروع کنم تا بیست روز دیگه که میرم دکتر بخورم ...

بخورمتفورمین بی ضرره کیست تخمدان آب می کنه فقطبایدهمزمان باغذابخوری که معده است اذیت نشه

شما خودتون می‌خوردین یا دکتر داده بود وله چه علت

من کیست داشتم عمل کردم بعد به خاطر تنبلی تخمدان باردارنمی شدم زیرنظردکترزنان بودم تاچندماه فقطمتفورمین می خوردم بعدسه ماه لتروزول ماه سوم باردارشدم

بخورمتفورمین بی ضرره کیست تخمدان آب می کنه فقطبایدهمزمان باغذابخوری که معده است اذیت نشه

ایول بلاخره یکی گفت بخور می‌دونم دوستان بخاطر سلامتی می‌گنا ولی من وضع روحیم خیلی خرابه امروز روزه بودم شام نصف قرص میخورم توکل بخدا دوزشم ۵۰۰